Celebritati

Oprah Winfrey dezvaluie ultimele cuvinte pe care i le-a spus mamei sale, dupa relatia complicata pe care au avut-o

Publicat: 19 apr. 2019
6

Oprah Winfrey si-a luat ramas bun de la mama ei, Vernita Lee, anul trecut, de Ziua Recunostintei. Intr-un eseu emotionant scris pentru O, The Oprah Magazine, Winfrey isi aminteste de ultimele clipe petrecute alaturi de mama ei. Oprah si Vernita nu au avut cea mai buna relatie mama-fiica, vedeta de televiziune recunoscand ca s-a gandit mult timp ce urma sa-i spuna.

„Am avut o relatie complicata, mama mea si cu mine – asta stiu sigur. Acum, ca nu mai este aici, inteleg totul mult mai bine. Dupa ce am plecat de la ea dupa cea de-a doua vizita in acea saptamana, eram sigura ca este ultima data cand o vad. Chiar si asa, nu am gasit nimic mai bun de zic decat „La revedere, ne vedem mai tarziu.” Demn de mila pentru cineva care si-a facut o cariera din a crea legaturi intre oameni”, a scris Oprah.

Oprah Winfrey a continuat prin a spune ca s-a rugat sa primeasca cele mai potrivite cuvinte care se pot transmite in astfel de situatii. Mai tarziu, si-a gasit inspiratia in melodia „Take My Hand, Precious Lord”, a Mahaliei Jackson, pe care a pornit-o din greseala atingand aplicatia muzicala, si l-a rugat pe prietenul ei Wintley Phipps, interpret de gospel, sa-i cante melodia a cappella mamei sale prin apel video. Dupa ce Phipps s-a rugat pentru familie si a spus: „Sa nu aveti frica, doar pace”, Winfrey a gasit cuvintele potrivite pe care trebuia sa i le adreseze mamei sale.

Vezi si: Iata parerea Ralucai Podea cand a auzit ca Brigitte Sfat si Florin Pastrama se casatoresc

„Stiu ca probabil ti-a fost greu, o adolescenta de 17 ani insarcinata, din Mississippi. Multi oameni probabil ca ti-au spus sa renunti la copil, sa faci avort sau sa ma abandonezi. Dar nu ai facut asta. Si iti multumesc. Stiu ca ai facut tot ce ai putut cu ce ai avut. Iar pentru asta iti multumesc”, a spus Oprah uitandu-se in ochii mamei sale.

Patricia Amanda Faye Lee este fiica mai mica a Vernitei, pe care a dat-o spre adoptie in 1963. Patricia s-a reunit cu restul familiei in 2010, iar Oprah a scris si despre ultimele cuvinte pe care sora ei le-a adresat mamei lor: „Te rog sa te ierti pentru ca m-ai dat spre adoptie. Eu te-am iertat. M-am intors. Noi suntem fiicele tale si suntem aici sa facem aceasta tranzitie mai usoara. Iti multumim ca ne-ai dat viata.”

In luna noiembrie a anului trecut, Oprah a postat o fotografie alaturi de intreaga familie, adaugand in descriere un mesaj catre toti cei care i-au transmis condoleante in urma pierderii mamei sale: „Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si condoleantele in urma trecerii in nefiinta a mamei mele, Vernita Lee. Intreaga familie este linistita stiind ca a trait o viata buna, iar acum si-a gasit pacea.”
Adauga un comentariu