Magazin

Oprah Winfrey se intoarce pe marile ecrane, dupa 14 ani

Publicat: 30 iul. 2012
1
Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey joaca in filmul „The Butler„, in regia lui Lee Daniels, acesta fiind primul sau rol intr-un film pentru marile ecrane in ultimii 14 ani
Oprah Winfrey, in varsta de 58 de ani, a jucat cel mai recent intr-un film in 1998, in „Beloved„, in regia lui Jonathan Demme, informeaza agentia de stiri Mediafax.
In filmul „The Butler”, bazat pe povestea reala a lui Eugene Allen, un valet de culoare care a lucrat la Casa Alba pentru opt presedinti americani, Oprah joaca alaturi de Lenny Kravitz, Cuba Gooding Jr, Liam Neeson, Robin Williams, Nicole Kidman, John Cusack si Forest Whitaker, care detine rolul principal.
Filmul „The Butler” are la baza un articol publicat in ziarul Washington Post, despre Eugene Allen. Acesta si-a inceput cariera in 1952, intr-o perioada in care legile segregationiste erau inca vigoare in Statele Unite. A lucrat mai intai in bucatarie, dar a ajuns in cele din urma sa fie valetul principal pentru opt presedinti americani.
Aceasta este prima data cand Oprah Winfrey se intoarce pe marele ecran in ultimii 14 ani. Totusi, intre timp, ea si-a imprumutat vocea unor personaje din filme animate precum „Reteaua miraculoasa/ Charlotte’s Web” si „Bee Movie – Povestea unei albine/ Bee Movie”.
Oprah Winfrey este supranumita „regina talk show-urilor” gratie emisiunii sale „The Oprah Winfrey Show”, care a debutat in anii 1980.
Ea este una dintre cele mai bogate femei din America, cu o avere estimata, in 2010, de editorii revistei Forbes, la 2,4 miliarde de dolari.
Adauga un comentariu