Actualitate

Opriti delirul liberal! PNL va ajunge sa-l acuze pe Mihai Chirica si ca nu rasare soarele la timp

Publicat: 12 ian. 2016
1
Liberalii ieseni sunt disperati ca Marius Bodea, candidatul lor la Primarie este implicat intr-o sumedenie de scandaluri, multe dintre ele cu iz penal, si incearca acum sa deturneze atentia oamenilor de la problemele grave de la Aeroport. Astfel, sefii PNL au ajuns acum sa-l acuze pe primarul Mihai Chirica de faptul ca un sofer cu Mercedes a daramat gardul de pe Bulevardul Stefan cel Mare, trecand in goana pe langa politistii locali, care pazeau perimetrul.

„Iasul se conduce si noaptea. Orasul nu poate fi administrat part-time. Cum e posibil ca doua echipaje ale Politiei Locale, martore ale evenimentului, sa porneasca atat de greu in urmarirea individului si sa-l piarda pe traseu? Cum e posibil ca individul sa nu fie identificat nici la 30 de ore de la petrecerea faptelor”, acuza, in cor liberalii. Asadar, disperarea PNL Iasi este atat de mare incat liberalii au ajuns acum sa-l acuze pe primarul Iasului ca nu sta sa pazeasca bulevardul Stefan cel Mare, ca nu are grija ca tramvaiele sa circule conform orarului, ca nu merge personal sa stranga boschetarii de pe strada sau ca nu dirijeaza cum trebuie traficul prin intersectii.

Probabil ca, in viziunea liberalilor, primarul nu trebuie sa fie un manager, ci trebuie sa stea pe strazi si sa fie in acelasi timp in toate zonele din oras. In acest ritm, in perioada urmatoare, liberalii vor ajunge sa-l acuze pe primarul Mihai Chirica si ca nu rasare soarele la timp sau ca este ceata in oras. Cat despre ceata, era de asteptat ca PNL sa aiba o pozitie si fata de umilintele la care au fost supusi oamenii pe Aeroportul condus de liberalul Marius Bodea, candidatul lor la Primaria Iasi. Niciun cuvant insa din partea liberalilor despre toate problemele uriase, multe dintre ele cu iz penal, de la Aeroport. Probabil ca asa inteleg ei sa-i respecte pe ieseni! La alegerile din vara, va veni insa randul iesenilor sa le dovedeasca liberalilor ca nu sunt atat de usor de pacalit precum cred ei.

Comentarii
  • nu trebuie sa spuna liberalii sau psd-isti una sau alta . cind a gresit daca se lucra corect si platea cel care a gresit totul era sub control asa … psd si-a astupat oamenii lui pnl -ul pe ai lui justitia pe toti si rezultatul :justitia parlamentarii si cei care au inchis ochii cind trebuiau luate masuri au salarii si pensiicare sperie si pe cei din vest cind se afla cit sunt de mari. restul prostilor comenteaza pe la colturi si cam asta-i rominia…pacat puteam trai cu totii bine.

  • NU SUNT PNL-ist! Bai lepre! Primarul interimar nu are in subordine politia locala? Cine sa apere cetateanul simplu? Eu? … Tu? Cine este raspunzator de derapajele politiotilor locali? EU? ION?????

  • Nu v-ati prins, ca, de fapt, poli … ma pazeau pe mine, sa nu sar … gardul, fiind fugarita de … fantoma lui Cikita ?! Dar draga BZI, observ ca esti foarte atasata de MihChir. Frumos, fantastic, fenomenal !

Adauga un comentariu