Eveniment-Social

Opt blocuri vor avea instalatii de recirculare a apei calde

Publicat: 08 feb. 2014
1

Dalkia gestioneaza un proiect pilot de montare a unor instalatii de recirculare a apei calde, costurile estimate aducand un cost mediu de 500 de lei pe apartament

„Pentru proiectul pilot de montare a instalatiilor de recirculare s-au demarat deja lucrarile. In luna ianuarie au fost deja emise mai multe autorizatii de construire, acestea vizand adresele a 8 imobile, respectiv Bulevardul Independentei nr. 18 bl. Y1, str. Decebal nr. 28 bl. C 3 sc. C, sos. Pacurari nr. 53 bl. 547 sc. A, Strada Cetatuia nr. 7 bl. 759 sc. B, str. Cetatuia nr. 3 bl. 761 sc. B, str. Cetatuia nr. 3 bl. 761 sc. A, str. Gheorghe Doja nr. 6 bl. 838 sc.B, str. Vitejilor nr. 9 bl. SD 6”, au precizat reprezentantii municipalitatii.

Comentarii
  • Hopa, s-a descoperit America!
    Lasand gluma la o parte aceasta recirculare a apei calde este obligatorie si este prevazuta inca din constructia blocului, dar RAT si CET au neglijat sa intretina aceste tevi care au inceput sa cedeze pe timpul lui Ceausecu ca programul de apa calda era de 2-4 ore si tevile de recirculare au fost taiate.
    Acum la 24 de ore program de apa calda vii si spui ca faci o descoperire epocala si faci un lucru iesit din comun facand un proiect pentru recircularea apei calde.
    Legea trebuie respectata iar aceste retele de recirculare pentru apa calda trebuie sa existe obligatoriu in fiecare scara de bloc, altfel inseamna ca cetatenii sunt furati si platesc apa rece ca fiind apa calda.
    Lasati gargara si treceti la treaba.

Adauga un comentariu