Magazin

ORA DE VARA 2014: Sfaturi ca sa treci mai usor peste ORA DE VARA

Publicat: 29 mart. 2014
1

In aceasta noapte, trecem la ora de vara. Asta inseamna ca vom da ceasurile cu o ora inainte. Prin urmare, ora 3.00 va deveni ora 4.00, iar, maine va fi cea mai scurta zi din an, avand numai 23 de ore.
Iata cateva sfaturi utile oferite de click.ro pentru ca sa treci usor la ora de vara
Culca-te mai devreme. Pana te obisnuiesti cu noua ora, este bine sa te duci la culcare cu 30 de minute mai devreme.
Fa multa miscare. Ideal ar fi ca, dimineata, sa faci 20 de minute de exercitii fizice. Daca nu reusesti, incearca sa mergi cat mai mult pe jos. Coboara din autobuz cu o statie inainte de a ajunge la serviciu si fa o plimbare pana la locul de munca.

Vezi si Se intampla la noapte, in Romania
Duminica, dormi la pranz. In aceasta duminica, ar fi bine sa dormi macar o ora, la pranz. Organismul se va odihni, iar trezirea de luni dimineata va fi mai usoara.
Renunta pentru cateva zile la cafeaua de dupa-amiaza. Daca obisnuiesti sa servesti o cafea, un ceai negru sau un ceai verde dupa-masa, renunta la acest obicei in primele zile dupa schimbarea orei. Ai putea sa le inlocuiesti cu un fresh sau un ceai de fructe.
Mananca putin, inainte de ora 19.00. O cina prea copioasa si la ore tarzii nu te va lasa sa dormi bine, ceea ce inseamna ca a doua zi te vei trezi obosit.
Prin urmare, un gratar insotit de o salata, consumate inainte de ora 19.00, sunt ideale pentru o cina sanatoasa

Adauga un comentariu