Magazin

Ora nasterii determina viata amoroasa. Oare ce scrie la tine?

Publicat: 16 ian. 2018

Ora nasterii determina viata amoroasa. Sa vedem ce scrie mai jos:

Ceasul Sobolanului (de la ora 23.00 la ora 1.00)
La sobolan este posibila dezvoltarea unei sensibilitati aparte, pe care este greu sa o descopere cineva. Aceste persoane iubesc din toata inima. Femeile  vor incepe foarte devreme sa se intereseze de un tovaras de viata. Cel care are norocul de a fi iubit de aceste persoane va cunoaste ce este pasiunea adevarata.

Ceasul Taurului (de la ora 1.00 la ora 3.00)
Taurul isi cauta un tovaras de viata linistit, echilibrat, un ajutor de nadejde si un partener foarte credincios relatiei de cuplu. Barbatul este foarte aproape de idealul masculin. {armul sau este capabil sa topeasca chiar si cea mai rece inima. Gelozia acestor persoane va intra foarte repede in gura lumii. Femeia va fi o sotie si o mama deosebita, devotata vietii de familie.

Ceasul Tigrului (de la ora 3.00 la ora 5.00)
Persoanele nascute in acest interval orar acorda foarte multa importanta casatoriei. Dragostea acestor oameni seamana cu un frumos foc de artificii. Cu toate acestea, nu trebuie sa se creada ca toata viata va fi un foc de artificii continuu. Cel mai mult, cei nascuti intre aceste ore iubesc independenta proprie.

Ceasul Iepurelui (de la ora 5.00 la ora 7.00)
Cei nascuti in acest interval orar sunt persoane de nadejde si sunt foarte fideli in relatia de cuplu, dar si familiei. Cu toate acestea, sunt deschisi catre flirt toata viata, insa dorinta de a fi un sprijin pentru ceilalti ii protejeaza de miscari negandite, riscante chiar. |n aceste persoane cei din jur pot avea incredere deplina, in iubirea lor de asemenea. Atunci cand apar perspectivele unei afaceri de durata si stabile, ei cantaresc foarte atent toate argumentele pro si contra.

Ceasul Dragonului (de la ora 7.00 la ora 9.00)
Cei nascuti intre aceste ore sunt niste amanti extraodinari si niste amante minunate. Le este destul de greu sa ramana fideli, sa pastreze o relatie, pentru aceasta avand nevoie de un partener ideal. Trebuie sa aiba libertate deplina, le place acest lucru, iar din cand in cand se plang din cauza absentei unor circumstante favorabile in viata.

Ceasul Sarpelui (de la ora 9.00 la ora 11.00)
Prin natura lor, cei nascuti in acest interval orar sunt niste barbati iscusiti, seducatori si niste femei ispititoare. Este foarte greu de rezistat in fata farmecului acestora. Femeia {arpe este neobisnuit de atragatoare. Sotul ei va fi fermecat de ea toata viata. Barbatul {arpe se distinge prin stapanirea de sine si stie foarte bine cum trebuie cucerita o femeie. Cei din jurul sau spun ca este un adevarat maestru in a-i face complimente femeii dorite.

Ceasul Calului (de la ora 11.00 la ora 13.00)
Cei veniti pe lume intre aceste ore apreciaza cel mai mult pe lume tandretea. Dragostea joaca de asemenea un rol important in viata lor. |nsa lasandu-se prada acestui sentiment, pot deveni inconstienti de faptele proprii, pot face cele mai mari prostii. Adesea, dragostea le intuneca ratiunea. |n acest caz, nici un fel de semnal clar de prevenire nu le poate ajuta pe aceste persoane, nu le poate indeparta de partenerii nedoriti. Mai tarziu insa vor constientiza propriile greseli si vor incerca sa le remedieze. Nu se poate spune despre aceste persoane ca fidelitatea este o trasatura puternica a caracterului lor.

Ceasul Caprei (de la ora 13.00 la ora 15.00)
Cei nascuti intre aceste ore se straduiesc destul de devreme sa puna mana pe un prieten permanent caruia sa ii marturiseasca iubirea. Singuratatea ii ingrozeste, la foarte multi apare senzatia ca au pierdut tot pe lumea asta, ca nimeni nu ii iubeste. Ei sunt intr-o cautare permanenta a unui om care sa contribuie la protectia lor materiala si spirituala. Sunt niste persoane credincioase, fidele si de nadejde, dar lumea lor interioara este usor de ranit. Pretendentii la inima lor sunt alesi dupa o cugetare indelunga, insa pentru o perioada mare de timp.

Ceasul Maimutei (de la ora 15.00 la ora 17.00)
Persoanele care au venit pe lume intre aceste ore se casatoresc foarte tarziu, de aceea pretuiesc foarte mult viata de burlac, traiul lipsit de griji. Suferintele in dragoste nu ii sperie in nici un fel, de aceea sunt si putin prea plini de sine, prea mandri. Cei nascuti in acest interval orar stiu sa vorbeasca foarte frumos si sa ii vrajeasca pe ceilalti prin aceste cuvinte.

Ceasul Cocosului (de la ora 17.00 la ora 19.00)
In ceea ce priveste viata sexuala, cei nascuti intre aceste ore trec peste orice limita. Pentru aceste persoane este un lucru obisnuit sa ii cucereasca pe admiratori sau pe admiratoare. |n acest scop folosesc cele mai alese cuvinte si gesturi. Cei care le cad in mreje acestor persoane nu trebuie sa se insele pe sine ca acest lucru este valabil pentru totdeauna. Cocosul colectioneaza aventurile erotice ca pe timbre.

Ceasul Cainelui (de la ora 19.00 la ora 21.00)
Datorita sprijinului oferit de persoanele nascute intre aceste ore, toate dorintele celor din jur in ceea ce priveste dragostea sunt indeplinite. O data ce au gasit alesul inimii, cei nascuti in acest interval vor avea grija de el tot restul vietii. Nu este nevoie decat de putina atentie din partea celui ales si nimic nu va putea interveni in calea celor doi pentru a avea o casnicie reusita, sunt niste familisti convinsi.

Ceasul Porcului (de la ora 21.00 la ora 23.00)
Cei nascuti in acest interval orar sunt niste persoane foarte binevoitoare. Din pacate, nu toata lumea ii va rasplati cu aceeasi moneda. Cea mai buna pentru ei este o asociere care sa nu ii oblige la nimic. Aceste persoane vor simti in mod instinctiv pericolul unei pasiuni profunde care ii poate absorbi cu totul. Femeile permit cu usurinta celorlalti sa priveasca in lumea lor interioara si prin acest fapt ii atrag pe barbatii naivi.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit