Actualitate

Ora Pamantului, marcata la Iasi – FOTO, VIDEO

Publicat: 31 mart. 2012

Ora Pamantului a fost marcata si la Iasi. Opera din Iasi a sustinut un concert la lumina catorva lampioane, fara asistenta unor sisteme de lumini si sonorizare. De asemenea, in ora in care luminile in oras au fost stinse, Primaria a fost luminata de 100 de lumanari. Corul de copii “Juniorii Operei” a sustinut un mini concert fara asistenta unor sisteme de lumini, ori sonorizare. Cu aceasta ocazie, Opera din Iasi a lansat proiectul ecologic “Opera Verde”, ce are ca obiectiv promovarea ideilor si practicilor ecologiste de catre publicul consumator, si de a trage atentia asupra necesitatii de a recicla, protejand resursele limitate ale planetei. Si studentii au luat pozitie fata de amenintarea pe care o reprezinta pentru planeta noastra incalzirea globala. Ei au aprins in fata primariei 100 de lumanari. Tinerii mai talenti au oferit un spectacol pe cinste iesenilor care au venit sa sustina activitatile organizate cu ocazia Earth Hour. In municipiul Iasi, 23 de institutii si mai multe societati comerciale au stins sambata seara luminile pentru o ora.

Comentarii
  • De asta au ars luminile pana la 9 dimineata de-a lungul Bahluiului?Ca sa marcheze mofturile celor din administratie si fluturii la cap ai jurnalistilor…..

  • Sa fi vazut Iasul de pe Bucium, Ce Ora Pamantului?!, tote luminile stradale aprinse, doar in Stefan au stins cateva becuri La 2*.3* am fost la „releu” sa fimlmez , Ma asteptam sa vad Iasul cu se stinge macar cateva minute, am inghetat pana la ora 2* degeba, Cele 23 de institutii si societati comerciale inafara de Iulius mol si Primarie care ar fi?
    Au prostit lumea chemand-o in fata la primarie sa vada ce? Sa fi invitat oameni pe Bucium si Galata ca deacolo se vede „Ora Pamantului” per ansamblu

Adauga un comentariu