Stiri

Orange Cloud a fost lansat si in Romania

Publicat: 22 apr. 2013
5

 

Orange, liderul pietei telecom, a lansat astazi in tara noastra serviciul Cloud prin intermediul caruia abonati pot pastra in siguranta si intr-un singur loc, imagini, videoclipuri, melodii, fisiere, dar si contactele sau calendarul de intalniri, conform capital.ro.

Fisierele stocate in Orange Cloud pot fi accesate oricand si de oriunde prin aplicatia dedicata pentru mobil, tableta sau laptop. Limita fisierelor incarcate este 2 GB, iar informatiile sunt stocate pe serverele aflate in Dublin, Irlanda.

Pentru a beneficia de Orange Cloud, clientii cu abonamente Cangur, Colibri sau Pantera pot solicita activarea lui fara costuri suplimentare si, in functie de abonament, vor primi pana la 10 GB spatiu de stocare si trafic nelimitat in Orange Cloud pentru numarul pe care a fost activat serviciul.

Cei care doresc sa beneficieze de un spatiu de stocare mai mare, cat si cei care nu au un abonament Cangur, Colibri sau Pantera pot alege una din optiunile de 10 GB, 50 GB sau 150 GB pentru 1,5 euro, 5 euro, respectiv 15 euro (TVA inclus) pe luna ce pot fi activate in magazinele Orange, la numarul 408 sau online, din contul Orange.

Orange Cloud permite trimiterea fisierelor video sau fotografiilor catre prieteni sau cunostinte direct din Orange Cloud prin intermediul retelelor de socializare precum Facebook, Twitter si YouTube. De asemenea, accesand cloud.orange.ro utilizatorii isi pot organiza arhiva foto sau melodiile, asa cum isi doresc. In plus, folosind Orange Cloud, clientii Orange isi vor putea salva contactele si agenda atunci cand au nevoie, pentru a fi siguri ca nu pierd informatii importante atunci cand isi reseteaza sau isi schimba telefonul.

Aplicatia Orange Cloud poate fi accesata de utilizatorii de echipamente cu sistem de operare Android (tablete, smartphone-uri, camere foto) si poate fi descarcata gratuit din Google Play, si, in cursul saptamanii, va fi disponibila in App Store pentru cei cu iOS. Odata instalata, va solicita numele de utilizator si parola contului Orange pentru autentificare.

“Serviciul Orange Cloud asigura securitatea informatiilor, sustine mobilitatea si permite clientilor nostri acces rapid, oricand si de oriunde la fotografii, documente sau contacte de care pot avea nevoie pe parcursul zilei, precum si distribuirea informatiilor prin retele de socializare“ a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer in cadrul Orange Romania.

 

Adauga un comentariu