National

Orange infiinteaza o noua firma in Romania

Publicat: 25 sept. 2013

Orange, cel mai mare jucator de pe piata locala de telefonie mobila, cu afaceri de aproape un miliard de euro in 2012, a infiintat o noua companie, prin intermediul careia va furniza servicii de suport filialelor din alte tari ale grupului francez, si care va ajunge in cinci ani la mai mult de 200 de oameni.

„Orange dezvolta in Romania activitatile care vizeaza prestarea de servicii pentru operatiuni ale Grupului Orange (near shoring). In acest scop, Orange Romania a creat recent o noua entitate juridica, S.C. Telecom Global Services Center S.R.L. (TGSC)”, a declarat pentru Ziarul Financiar Jean François Fallacher, directorul executiv al Orange Romania.

Noua companie, infiintata in luna aprilie a acestui an, este detinuta integral de Orange si este denumita S.C. Telecom Global Services Center S.R.L.

Compania are sediul in cadrul proiectului IRIDE Business Park de pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, un parc de afaceri cu o suprafata inchiriabila de 93.000 de metri patrati detinut de grupul austriac Immofinanz, cel mai mare proprietar de birouri din Bucuresti.loading...

Comentarii
  • Salutari Orange Romania , as dori si eu sa fac un contract la vreo 10 iphone 5s dar fara sa mai platesc ,,,, se poate ? deja mai am 3 abonamente neplatite …. Dar va dau la muie …. Multa muie

Adauga un comentariu