Stiri

Orange Stylistic S01 – primul telefon Android pentru persoanele in varsta

Publicat: 20 feb. 2013

Orange impreuna cu Fujitsu a lansat un smartphone Android mai special. A fost gandit spre a fi usor de utilizat de persoanele in varsta. Se numeste Orange Stylistic S01 si ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Este un smartphone de 4 inch ce ofera rezistenta la praf si apa. Telefonul este fabricat de catre Fujitsu si vandut sub brandul Orange. Au implementat o tehnologie speciala in ce priveste display-ul. Astfel sunt evitate apasarile accidentale si accesarea unor functii. Va cere apasare mai puternica pe o icoana de pe ecran ca si acum ai avea de a face cu un tasta fizica.

Se poate regla sunetul spre a avea un volum mai ridicat pentru persoanele cu probleme. Include o alarma zgomotoasa atunci cand celui ce utilizeaza telefonul i se face rau sau cand sufera un accident, etc.

O functie interesanta ar fi si aceea prin intermediul careia promite a reda in slow-motion vocea unei persoane ce vorbeste foarte repede. Nu am mai auzit de asa ceva pe vreun smartphone, pana acum. Orange Stylistic S01 integreaza un procesor Qualcomm MSM8255 de tip single core la 1.4 GHz, camera foto principala de 8.1 Megapixeli si camera frontala pentru apelurile video.

Debuteaza in Franta din luna iunie 2013. Va fi prezentat la MWC Barcelona 2013. Prevad ca va fi telefonul ideal pentru bunici.loading...

Adauga un comentariu