Diverse

Orasele in care traiesc cei mai prost-crescuti americani

Publicat: 26 ian. 2012
6

Pe baza voturilor cititorilor, revista Travel + Leisure a realizat un top al oraselor unde traiesc cei mai prost-crescuti americani, cei mai necivilizati si insolenti, badarani chiar. Surprinzator sau nu, conduce detasat New York-ul, dar in top 5 se afla si Los Angeles, Boston sau Washiongton D.C.

Din sondajul realizat de Travel + Leisure reiese clar ca dimensiunile unui oras ii dau acestuia si atitudinea: cu cat mai mare, cu atat mai necioplit, relateaza Business Insider. Orasele mai mici sunt incadrate aproape intotdeauna la cel mai prietenoase, aici intrand Savannah sau Charleston, tot in top cinci.

O explicatie a prezentei New York-ului pe prima treapta a podiumului este aceea ca oamenii care locuiesc aici sau care au treaba in acest oras sunt in permanenta pe fuga. Cu siguranta nu pierd vremea pe la colturi zambind si facand cu mana, asteptand sa-si ajute semenii.

In afara de titlul castigat recent, New York-ul mai detine un titlu dubios, premiul intai la ostilitate, primit in 2009, insa are reputatia de a fi prima urbe din punct de vedere al diversitatii.

Oricum ar fi insa, nu te astepta sa primesti ajutor de la un trecator aici, dar si in orase precum, in ordine, Miami, unde nici soferii nu sunt asa de priceputi, Washington D.C., Los Angeles, care pare sa se mai cizelat putin, din moment ce anul trecut conducea acest clasament, Boston, Dallas, unde localnicii par sa se fi saturat de glumele cu petrol si ferme, Atlanta, un oras apreciat insa pentru escapadele romantice, conducand la aceasta categorie.

In continuare, pe locul 8, se situeaza Phoenix, aflat pe locul 10 anul trecut, in urcare fata de 12, acum doi ani, insa o destinatie de iarna apreciata. Pe locul 9 este Baltimore, iar pe 10, inchizand clasamentul, Orlando.

Adauga un comentariu