Magazin

Orasul EXTRATERESTRU din piese de LEGO – FOTO

Publicat: 05 apr. 2013
1

 

Un american a construit un oras extraterestru din 200.000 de bucati de lego, pentru a „sarbatori un contact de gradul 3 cu civilizatiile aliene„.
Mike Doyle a petrecut opt luni de zile, aproximativ 600 de ore, pentru a asambla cladirile unice, care se aseamana cu platoul unui film science-ficition. Structura, care are peste un metru si jumatate inaltime, este numita Contact 1.
Mike a inceput sa o construiasca in august 2012 si si-a dedicat aproape fiecare seara realizarii ei. New-yorkezul, care a realizat numeroase constructii din caramizi de lego, si-a descoperit pasiunea in urma cu trei ani. 
„Constructiile reflecta starea mea de spirit si interesele pe care le am. Aceasta vorbeste de spiritualitate, una dintre cele mai importante teme de reflexie pentru mine”, a declarat Mike Doyle, potrivit evz.ro.
„Media trivializeaza OZN-urile si viata extraterestra, limitand fenomenele la stiri de tabloid. Filmele demonizeaza aceasta idee, prezentand doar civilizatii avansate ostile”, a mai spus americanul.
 

 

Tags:Adauga un comentariu