Calatorii

Orasul Huaraz, Peru – VIDEO

Publicat: 24 ian. 2012

Cu o populatie de aprope 90.000 de locuitori, agitatul Huaraz este principalul oras din Callejon de Huaylas si capitala Departamentului Ancash. Inconjurat din toate partile de munti, atrage drumeti si alpinisti din toata lumea, dar si turisti care isi petrec vacanta pe coasta si sunt nerabdatori sa petreaca putin timp la umbra varfurilor. Localnicii sunt foarte atenti cu turistii, iar comerciantii sunt mereu pregatiti sa inchirieze echipamente sau sa organizeze expeditii in toata regula.

Avenida Luzuriaga, principala artera din Huraz, zumzaie de agentii de turism, comercianti, case de schimb valutar si restaurante. Incepe la nord de Plaza de Armas, cu pietele sale de produse de artizanat, cu catedralele in stil modern si continua trei cvartale pe strada principala, Avenida Raimondi, unde vei gasi diferite companii de transport cu autobuzul si piata centrala. La nord de Raimondi, Luzuriaga devine Fitzcarrald si dupa trei strazi se intersecteaza cu Rio Quilcay.

Atractii turistice Huaraz: La Iglesia de la Soledad, Museo Archeologico de Inca, Banos Termales Monterrey, Monumento Nacional Wilcahuain, Jiron Jose Olaya, Piscigranja de Truchas.loading...

Adauga un comentariu