Eveniment-Social

„Orasul pe bicicleta” a fost lansat la Iasi – FOTO

Publicat: 23 sept. 2011

Aproximativ 25.000 de ieseni au folosit bicicletele gratuite oferite de Raiffeisen Bank. Cosmin Prelipceanu, fosta vedeta TV si actualul reprezentant al bancii, sustine ca proiectul privind incurajarea mersului pe bicicleta va continua pentru ca face parte dintr-un proiect amplu. „Proiectul se numeste «Orasul pe bicicleta» si vizeaza dezvoltarea zonei de cicloturism in patru orase mari, in afara de Bucuresti, printre care se numara si Iasul. Avem 135 de biciclete la Rapa Galbena, 100 in Tudor Vladimirescu si 5 biciclete la sediul de la Complexul Palas. Acestea pot fi inchiriate gratuit pe baza de buletin, dar vom face demersuri pentru a elimina obligativitatea prezentarii datelor personale”, a declarat Cosmin Prelipceanu.

Pentru a promova „Orasul pe bicicleta„, in jur de 100 de ieseni au parcurs ieri, pe doua roti, un mini-traseu turistic, care a inclus zona Palatului Culturii, Manasirea Golia, Muzeul de Istorie Naturala si Teatrul Vasile Alecsandri. „Noi incercam sa convingem lumea ca exista o alternativa ecologica la transportul modernizat. Ne-ar bucura daca alaturi de noi ar veni si alte entitati care sa asigure biciclete gratuite pentru iubitorii de ciclism”, a precizat Sorin Mirea, director managementul calitatii in cadrul Raiffeisen Bank.

Prezent la eveniment, viceprimarul Vasile Munteanu a dat asigurari ca toate strazile aflate in acest moment in reparatii capitale vor fi dotate cu piste pentru biciclisti.





Adauga un comentariu