Info Turism

Orasul Ushuaia, Argentina

Publicat: 25 ian. 2012

Putine localitati din lume pot egala privestile incredibil de frumoase ale orasului Ushuaia catre gheturile batute de vanturi de pe Canalul Beagle, sub fundalul varfurilor glaciare ale Montes Martial. Putine pot intrece istoria epocii explorarilor europene, care nu s-a terminat definitiv nici acum. Si niciuna nu poate egala pozitia la antipozi, unde drumurile lumii se sfarsesc si unde incepe, intr-un fel, frontiera Antarcticii.

Din nefericire desi faleza din Ushuaia devine pe zi ce trece mai aratoasa, o priveliste frumoasa nu inseamna ca si orasul este frumos. Afluxul turistic a avut mai multe efecte pozitive, dar pe langa pescuit si manufactura scutita de taxe, a adus si un exces de populatie. Multimea neoranduita s-a extins pe malurile Canalului Beagle catre est si in sus, pe dealurile abrupte de dincolo de centrul orasului. Principala strada comerciala din Ushuaia, San Martin, este o capcana pentru turisti cu un amalgam de restaurante comune, standuri cu suveniruri, agentii de turism si maruntisuri de plastic.

Atractii turistice Ushuaia: Museo del Fin del Mundo, Museo Maritimo de Ushuaia, Museo del Presidio, Museo Antartico Ushuaia Dr. Jose Maria Sobral.loading...

Adauga un comentariu