Eveniment-Social

Orasului Hirlau ar putea avea gaz mentan din acest an

Publicat: 25 mart. 1999

•Parlamentarii ieseni au inaintat primului ministru Radu Vasile un proiect de hotarire de guvern

Organizatia judeteana PD a inaintat primului ministru Radu Vasile un proiect de hotarire de guvern privind finalizarea lucrarilor la alimentarea cu gaz metan a orasului Hirlau. Dupa cum sustine senatorul Dan Constantin Vasiliu, suma necesara terminarii lucrarilor este de 14 miliarde lei, bani pe care spera sa-i obtina in acest an.
Investitia la reteua de alimentare cu gaz metan a orasului Hirlau a fost inceputa in 1993. De peste sase ani, in fiecare iarna, locuritorii Hirlaului ingheata de frig in apartamente.

Pina acum, parlamentarii ieseni nu au facut decit promisiuni electorale privind rezolvarea situatiei in care se afla 100.000 de oameni.

„Am inaintat la Guvern un proiect de hotarire privind alocarea de fonduri pentru finalizarea lucrarilor de alimentare cu gaz a orasului Hirlau. Cele 14 miliarde de lei ar putea fi acordate din rezerva bugetara a Guvernului pe 1999. Invesititia i-ar putea scoate din criza energetica pe cei peste 100.000 de locuitori ai Hirlaului”, a conchis liderul organizatiei judetene PD, Dan Constantin Vasiliu.loading...

Adauga un comentariu