National

Oreste a facut scandal atunci cand oamenii legii i-au cerut actele! Filmuletul care il contrazice pe jurnalist – VIDEO

Publicat: 27 iul. 2018
1

Iesirea nervoasa a lui Oreste Teodorescu, surprinsa pe camere de politisti. In urma cu o saptamana, Oreste Teodorescu anunta pe pagina sa de facebook faptul ca a fost oprit din senin de catre un echipaj de politie si ca, din motive necunoscute, a ramas fara permis. Politia Romana a publicat insa un filmulet, din care reiese ca adevarul este undeva la mijloc.

Breaking news! Oreste Teodorescu este audiat la DIICOT! Dosarul: Cocaina pentru VIP-uri

Jurnalistul Oreste Teodorescu a fost audiat luni dimineata, timp de o ora, la DIICOT Ploiesti. Acesta a afirmat ca nu are nicio legatura cu dosarul de trafic de droguri in care a fost audiat ca martor si a anuntat ca va da in judecata publicatiile si jurnalistii care au scris ca s-a drogat.

"Nu am nicio legatura cu persoanele implicate in acest caz. Procurorul DIICOT si ofiterul de la politia judiciara mi-au confirmat ca nu au trimis nicio informatie din acest dosar in spatiul pbulc. Ma intereseaza de ce voi, colegii mei de breasla, ati colportat informatii menite sa imi lezeze imaginea. Voi da in judecata pe absolut toti cei care mi-au lezat imaginea publica",  declarat Oreste.

Adauga un comentariu