Stiri si curiozitati

Oreste il face praf pe Mircea Badea: „Un baiat cu probleme la mansarda”

Publicat: 04 feb. 2019

Oreste Teodorescu il face praf pe Mircea Badea, dupa ce prezentatorul de la Antena 3 a fost facut KO in ring de Tedi Motociclistul, in timpul unui meci demonstrativ care a avut loc intr-un mall din Capitala. „Nu va bateti joc de un baiat cu probleme la mansarda”, a scris Oreste pe contul personal de Facebook.

„Doamne fereste! Chiar nu-l mai iubeste nimeni pe baiatul asta? Alo, familia, parintii, colegii… chiar nu realizati degradarea neuronala a celui pe care pretindeti ca il apreciati? Sa profitati de el , sa-i papati banii si sa-l incurajati in dementa lui mi se pare absolut cinic si grotesc! Oricat de mare e distanta dintre noi acum, in calitate de fost prieten trag un semnal de alarma! Nu va bateti joc de un om cu grave probleme la mansarda, ajutati-l!”, a scris Oreste Teodorescu dupa ce Mircea Badea a urcat in ring cu Tedi Motociclistul si a fost facut KO dupa doar 6 secunde, cu o lovitura de genunchi in zona fetei.

Oreste il face praf pe Mircea Badea. Prezentatorul TV a fost facut KO in ring

„Efectiv mi-a fost o infinita mila de Singuratatea acestui baiat necopt la 45 de ani… Rusine tuturor care incurajeaza circul asta penibil!,” si-a incheiat Oreste postarea de pe Facebook. Mircea Badea si Oreste Teodorescu au fost buni prieteni in urma cu mai multi ani. Cei doi au prezentat impreuna un show TV, insa relatia dintre ei s-a racit din cauza opiniilor politice diferite formate in timp. Chiar daca si-au mai trimis uneori sageti in emisiunile televizate sau pe Facebook, Badea si Oreste au evitat sa se rafuiasca.

Oreste Teodorescu l-a facut praf pe Mircea Badea pe Facebook dupa ce vedeta Antena 3 a acceptat sa lupte din nou cu Tedi Motociclistul si a fost invins prin KO dupa doar 6 secunde petrecute in ring.loading...

Adauga un comentariu