Stiri si curiozitati

Oreste Teodorescu acuza Realitatea TV ca i-a interzis prezenta in platou cu un minut inainte de a intra in direct

Publicat: 21 nov. 2018
3

Scandal la Realitatea TV, acolo unde fostul jurnalist Oreste Teodorescu sustine ca a fost interzis in platourile televiziunii, cu un minut inainte de a intra in direct. Si voalat, Teodorescu tinteste voalat in directia patronului televiziunii, Cozmin Gusa, cel care recent a lansat ideea fondarii unui partid numit Realitatea.

"Astazi, cu un minut inainte sa intru in platoul Jocuri de putere, am fost interzis la Realitatea…Dupa cinci ani de combat impotriva Ciumei Rosii, pentru ca nu am marsat la ideea partidului Realitatea, si pentru ca politicul nu mai are nici o legatura cu jurnalistii independenti, cu parere de rau pentru publicul celei mai bune emisiuni din Romania, cu regretul ca il las singur pe Rares, intre lupi, fara sa imi doresc asta, va spun la revedere! Sper sa ne reintalnim televizat cat mai curand! Raman acelasi soldat unei cauze drepte pentru tara mea! Nu pot fi complicele nici unei masinatiuni…

Ps: cel mai socat a fost prietenul meu for ever, Rares, care a primit vestea odata cu mine…

Oare cat s-a incasat pentru excluderea Oanei Stanciulescu si a mea de la Realitatea? Sper macar sa fi meritat!!!", a scris Oreste Teodorescu, pe Facebook.

Realitatea TV este o televiziune detinuta de Maricel Pacuraru si Cozmin Gusa. Fosta televiziune a lui Sorin Ovidiu Vintu se afla de mai bine de sapte ani in insolventa, cu zeci de milioane de euro datorii.

Adauga un comentariu