Aperitive

Orez cu broccoli

Publicat: 27 ian. 2012

Ingrediente:

75 g orez
broccoli
2 linguri ulei de masline extravirgin
30 g firimituri de paine
150 g branza ricotta
2 oua batute
50 g parmezan ras
un praf de nucsoara

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Se unge o tava dreptunghiulara cu ulei. Se presara in tava jumatate din cantitatea de firimituri. Se fierbe orezul timp de 12 minute in apa clocotita si sarata. Se scurge de apa. Intre timp se taie broccoli si se pune la fiert timp de 3 minute. Dupa acest timp se scurg si se trec prin jet de apa rece si se toaca marunt. Amestecam orezul cu broccoli intr-un bol. Adaugam ouale, branza ricotta, parmezanul si nucsoara. Adaugam sare dupa gust si punem compozitia in tava, dupa care nivelam suprafata. Presaram putin ulei pe deasupra si punem deasupra restul de firimituri. Bagam tava la cuptor timp de 40 de minute. Lasam sa se raceasca si taiem cubulete.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu