Dragoste

Orgasmele multiple la barbati

Publicat: 17 mai 2010

Multi barbati, probabil au experimentat deja orgasmele multiple. Desi suna suprinzator, aflati ca multi barbati au avut orgasm multiplu inainte de a intra in adolescenta si a incepe sa ejaculeze.
Cu toate acestea, chiar si barbatii maturi sau mai in varsta pot atinge aceasta performanta. Unii barbati sunt capabili sa inhibe ejacularea de material seminal in timp ce experimenteaza contractiile orgasmice. Cu alte cuvinte, ei au orgasme non ejaculatoare. Aceste orgasme nu sunt urmate de o perioada de repaos a penisului, acesta ramanand in erectie, ceea ce permite ca acesti barbati sa aiba orgasme consecutive sau multiple, la fel ca femeile.

Barbatii pierd insa abilitatea de a avea orgasme multiple, probabil din cauza ca pentru multi barbati, experienta ejacularii este atat de coplesitoare incat eclipseaza experienta orgasmului, facand barbatii sa piarda capacitatea de a distinge intre ejaculare si orgasm.

Orgasmul si ejacularea nu sunt acelasi lucru. Sunt usor de confundat deoarece apar in general la cateva secunde ditanta unul de altul. Pentru a fi din nou posibil ca un barbat sa se bucure din nou de orgasme multiple, trebuie sa invete capacitatea de a separa diferitele senzatii de excitare si de a se bucura de orgasm fara sa ejaculeze. Intelegerea modului in care orgasmul si ejacularea sunt diferite, ii va ajuta pe barbati sa distinga intre cele doua si sa inteleaga ce se intampla in corpul lor.loading...

Adauga un comentariu