International

Orgie sexuală cu 81 de persoane, oprită de polițiști, în Franța. Care a fost motivul

Publicat: 03 feb. 2021
Orgie sexuală, oprită de polițiști în Franța

O orgie sexuală la care participau 81 de persoane a fost oprită de polițiștii francezi. Motivul a fost că acele persoane încalcă restricțiile și regulile legate de COVID-19.

Polițiștii au descins într-un imobil din Collegien, de la marginea Parisului și au depistat zeci de persoane aflate în același loc, relatează The Independent.

Potrivit presei franceze, polițiștii au ajuns la fața locului în jurul orei 21:00 și au găsit 11 persoane în parcare, fiecare dintre acestea fiind amendate cu 135 de euro pentru încălcarea restricțiilor, care, între altele, limitează circulația între orele 18:00 și 6:00 în principalele orașe ale țării.

Orgie sexual cu 81 de persoane

După ce s-a autorizat intrarea în clădire, la ora 23:00, ofițerii s-au întors la fața locului și au descoperit un „număr imens” de oameni care participau la o „orgie pe scară largă”.

„Evenimentul a încălcat regulile din starea de alertă și au existat și probleme cu măștile și distanțarea socială. Cei implicați în acest incident au cooperat cu poliția și nu a existat nicio rezistență față de acțiunea autorităților”, a declarat un anchetator.

În total, 81 de persoane au fost amendate pentru participarea la orgie, în timp ce alte trei persoane care ar fi organizat petrecerea au fost duse la audieri.

 Orgie sexuală, în Belgia

Poliția belgiană a intervenit la jumătatea lunii decembrie 2020 pentru o opri o orgie sexuală în orașul Virton, aflat în regiunea valonă, la 2 kilometri de Luxemburg, la care luau parte peste 50 de persoane, toate venite special din Franța, încălcând regulile carantinei valabile în Belgia.

Poliția a primit două reclamații, una pe la 1:00 noaptea, a doua la 3:00 dimineața, că la o casă aflată chiar în fața unui spital are loc o petrecere la care participă 20 de persoane.

Când au descins polițiștii la adresa respectivă, au găsit însă peste 50 de persoane, multe dintre ele dezbrăcate, care luau parte la petrecerea sexuală dată de o franțuzoiacă ce împlinea 28 de ani și care închiriase pentru această ocazie casa de vacanță din Belgia.

250 de euro pentru a participa la orgie

Participanții plătiseră 250 de euro pentru petrecerea „all inclusive”, la care era asigurat alcoolul din belșug, dar și serviciile de escortă, potrivit The Brussels Times.  Petrecăreții au fost nevoiți să mai scoată încă pe atât din buzunar, pentru că asta a fost și amenda pe care au primit-o.

O persoană a fost pusă sub acuzare pentru posesie de protoxid de azot (gaz ilariant) și alte droguri. Proprietarul casei de vacanță spune că habar n-a avut ce se va petrece acolo și că închirierea s-a făcut printr-o companie.

Orgie cu 25 de participanți, întreruptă de Poliție la Bruxelles

O orgie la care luau parte 25 de persoane a fost întreruptă la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut de polițiștii din Bruxelles, pentru că numărul participanților era mult mai mare decât cel permis în această perioadă de pandemie la evenimente private, adică 4.

Potrivit presei belgiene, la această „petrecere” organizată la etajul unui bar din centrul capitalei belgiene, cei mai mulți participanți erau bărbați, iar unul dintre participanți era europarlamentar ungar din partidul lui Viktor Orban, care între timp și-a dat demisia.

În momentul descinderii, acesta ar fi încercat să fugă pe acoperișul clădirii, dar când a fost prins de polițiști a invocat imunitatea parlamentară, motiv pentru care în toată povestea a fost implicat și Ministerul Afacerilor Externe.

În locul cu pricina, polițiștii au găsit, în afara unor cantități mari de alcool, și droguri. Toți cei prezenți au fost amendați pentru încălcarea restricțiilor COVID și lăsați să plece acasă.

Comentarii
  • Minciuni. Aceasta știre e de anu trecut doar ca s a schimbat acțiunea din Belgia în Franța și s a modificat numărul de participanți. Iar presa pierde din credibilitate cu asa articole.

Adauga un comentariu