Magazin

Orice poveste incepe cu Agentia de Casting

Publicat: 20 iul. 2018
1

Orice poveste incepe intr-un anumit loc, intr-un anumit moment si cu Agentia de Casting. De ce? Fiindca orice poveste trebuie sa inceapa alaturi de o echipa de profesionisti care lucreaza cu daruire pentru fiecare persoana care vrea sa faca o schimbare in viata sa si sa inceapa o poveste cu totul aparte.

Aceasta poveste aparte poate incepe cu un casting. AgentiaDeCasting.ro este locul unde castigul este la el acasa, iar echipa acestei agentii are drept prioritate multumirea clientului si a actorilor sau figuratiei deopotriva. 

Cine este echipa Agentia de Casting? Echipa Agentiei de Casting nu este o echipa simpla. Se poate spune ca este o echipa la puterea a treia. De ce? Fiindca se bazeaza pe experienta mostenita de la CV Entertainment, da dovada de profesionalism, creativitate si spirit de echipa, pe care le-a preluat de la Hello Entertainment si dispune de baza de date, de logistica, dorinta de evolutie si prospetime oferite de Enjoy Casting.

Si asta nu e tot. Pe langa faptul ca Agentia de Casting are o echipa la puterea a treia care va lucra pentru toti cei care vor sa inceapa o noua poveste de succes, ea propune si o noua strategie. Astfel, Agentia de Casting a creat o alta echipa care se ocupa in permanenta de innoirea bazei de date pentru ca toti cei care apeleaza la serviciile sale sa gaseasca aici tot ceea ce au nevoie. 

Aici functioneaza un adevarat hypermarket de tipologii? Cum asa? Ei bine da, la Agentia de Casting exista orice tip de persoane si personaje. bebelusi, copii, tineri, persoane de varsta a doua sau a treia. Nici Mos Craciun nu lipseste la apel, in caz ca cineva intreaba de el. Nu lipsesc nici tenorii, nici cantaretii de muzica populara, nici trubadurii, nici gurmanzii, nici asiaticii. Nu lipseste aproape nimeni si nimic. 

In plus, cei care apeleaza la serviciile acestei agentii vor avea parte de diferite servicii care le pot aduce bani. Este nevoie doar de putin curaj. Este si normal. Orice poveste incepe cu putin curaj si hotarare. Restul vine de la sine.   

Si mai vine cu ceva. Cu respect, corectitudine, rigoare, operativitate din partea Agentiei de Casting. Echipa sa stie ca pentru a avea parte de respect, trebuie mai intai sa-l oferi. De asemenea, stie ca daca vrei ca oamenii sa-ti calce si a doua oara pragul casei trebuie sa ii respecti si sa dai dovada de corectitudine, sa cercetezi totul in mod riguros pentru a-i scapa de orice indoiala. Stie ca rapiditatea este un fapt extraordinar, apreciat foarte mult de oameni.

De asemenea, stie sa puna munca pe primul plan, sa munceasca si in zilele de sarbatoare daca are proiecte, stie sa nu gafeze in defavoarea clientului… Echipa Agentiei de Casting stie multe. Si profitand de ceea ce stie vrea sa-i ajute pe ceilalti sa inceapa frumos orice poveste doresc. 

Orice poveste poate sa inceapa cu…

– Figuratie simpla
– Figuratie speciala
– Copii
– Actori
– Cascadori
– Modele
– Solisti/Muzicieni
– Sportivi

Asadar, daca doriti sa incepeti o poveste frumoasa, Agentia de Casting este alegerea ideala. Cu aceasta agentie lucrurile sunt foarte simple. Aplicati pentru job-ul dorit. De exemplu, pentru Figuratie Simpla daca sunteti o persoana spontana, aveti un aspect fizic placut si v-ar placea sa apareti in filme sau in reclame. Figuratia simpla poate fi biletul vostru de intrare in lumea filmelor si a reclamelor. 

Continuati cu Figuratie Speciala daca aveti abilitati actoricesti ascunse si ati vrea sa vi le descoperiti fiind persoana din spatele actorului. Nu veti spune replici multe, dar important e sa le spuneti cu convingere. 

Puteti oferi si copiilor vostri sansa de a-si descoperi talentul actoricesc. Daca participa cu drag la spectacolele de teatru organizate la gradinita sau scoala, este momentul sa-i sprijiniti sa inceapa o poveste frumoasa. 

Daca vreti sa le aratati tuturor din ce sunteti facuti, acum este momentul sa va afisati talentul, de a permite celorlalti sa observe acel ceva special pe care doar voi il aveti. 

Raspundeti provocarilor daca asta va place. Sunt putini oameni dispusi sa faca asta, iar clientii Agentiei de Casting au nevoie de abilitatile voastre.

Permiteti calitatilor voastre deosebite (aspect, expresivitate, fizic, zambet, mers si atitudine) sa va aduca celebritate si bani, aplicand pentru job-ul de modele.

Puneti-va talentul artistic in valoare. Incantati-i pe ceilalti cu vocea voastra. Viata fara muzica este trista, oferiti-le oamenilor macar un strop de fericire.

Viata este plina de sacrificii. Cei de la AgentiaDeCasting.ro inteleg foarte bine acest lucru. Din acest motiv, vor sa va rasplateasca. Inscrieti-va in baza lor de date pentru ca ei sa poata mentiona profilul vostru clientilor care au nevoie de performantele voastre.

Incepeti orice poveste cu Agentia de Casting. Profitati de oportunitatea de a aparea in reclame si filme si de a fi remunerati pentru asta. Succes! 

Adauga un comentariu