International

Osama bin Laden a fost impuscat in cap – IMAGINI SOCANTE!

Publicat: 02 mai 2011
1
Liderul terorist Osama bin Laden a fost impuscat in cap, potrivit CNN. Fotografia circula pe Twitter si pe alte retele de socializare, iar specialistii în media sustin ca este o practica sa fie aruncate în spatiul public astfel de imagini pentru a se dovedi ca operatiunea a reusit. 

Conform administratiei americane, liderul retelei teroriste Al-Qaeda a fost gasit dupa ce curierii sai de încredere au fost urmariti timp de mai multi ani de catre serviciile de informatii.

Un curier a fost supravegheat pâna când autoritatile americane au aflat ca Osama bin Laden îsi coordina operatiunile dintr-o vila fortificata, aflata într-un cartier luxos al orasului Abbottabad, la 150 de kilometri de capitala Islamabad.
CNN relateaza ca operatiunea a durat 45 de minute, iar Bin Laden a murit într-un schimb de focuri cu trupele americane. Operatiunea a fost organizata de catre experti în contra-terorism din Statele Unite si Pakistan care au lucrat împreuna în ultimii ani. În timpul operatiunii, un elicopter american s-a prabusit.

 

Comentarii
Adauga un comentariu