International

Osama bin Laden a fost ucis – VIDEO

Publicat: 02 mai 2011
1

Liderul Al-Qaeda, Osama bin Laden, a fost ucis de fortele speciale SUA. Anunţul a fost făcut, astazi, de preşedintele american, Barack Obama.

Liderul taliban a murit in capitala Pakistanului, Islamabad, în urma unui atac al trupelor americane. Trupul sau neinsufletit se afla în posesia administratiei Statelor Unite.

„Aceasta este o zi istorica pentru poporul american. Osama bin Laden este mort. Le mulţumim celor care au muncit pentru a obţine acest rezultat. Vom fi nemiloşi în apărarea cetatenilor noştri”, a spus Barack Obama.

Osama bin Laden a organizat atacul terorist de la World Trade Center, din 11 septembrie 2001, iar Statele Unite l-au vanat in Afganistan si Pakistan timp de zece ani.

Comentarii
 • alte surse anuntau moartea lui osama inca din 2001 la cateva saptamini de la atacurile de la world,astfel cum se explica absenta acestuia timp de 10 ani

 • Ce golaneala ordinara…vine campania electorala,dolarul care era foarte slabit,a inceput sa creasca,…trebuia sa se termine odata legenda Osama-nici viu,nici mort-acum „oficial”e mort.Se clatina motivul americanilor de „a lupta”impotriva terorismului.”Ucigandu-l,vor gasi alt motiv,dar cu avantaje maxime pentru americani.L-au aruncat in mare…deshumati-l daca mai puteti pentru a va convinge ca a fost Osama…Ordinareala ordinara,americanii…niste ******* care ne-au falimentat ca sa fie Stapanii lumii…

 • Asta va fi soarta si altor o.l.igofreni islamici, la..bbbagii ordinari care se ascund, cu multa lasitate, in spatele copiilor si femeilor. La fel ca si Marele O.n.anist si Marele Pedofil, Analfabetul “Profet” Mohhamed!!!

  Religie de ka.kka.tt, cu
  oameni de kakk.attt!

  Alex Cocindau, Manager la Active Media SRL

  (074) 154-9547, (074) 153-9547, (072) 851-0588
  Gheorghe Doja nr 4, Bloc 4a,
  Apt. 18, Mun. Galati, jud. Galati

  Active Media,
  Strada Regiment 11 Siret, Mun. Galati,
  Jud. Galati (in spatele sediului RomTelecom)

 • felicia si alte proiecte imobiliare sunt in atentia SRI cu legaturi cu organizatii teroriste, la fel ca si alte scoli de dans arabesc din iasi unde se fac interceptari GSM.

 • da sunt interceptari si filaje in cazul het heru, a agentilor imobiliari din carrfour felicia, terom, tepro , oranizatia medicilor straini…etc, banuim ca IASI-UL trebuie sa fie in siguranta !

Adauga un comentariu