Cancan ultimă oră

Otilia Bilionera s-a căsătprit în mare secret. Cine este norocosul

Publicat: 20 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Otilia Bilionera făcut publice primele imagini cu soțul ei. Bărbatul misterios este cel cu care s-a căsătorit religios într-o moschee din Turcia în urmă cu câteva luni. Artista a trecut peste decepţiile în amor . Se iubeşte cu patos cu afaceristul care a făcut-o să zâmbească din nou.

Ce-i drept identitatea acestuia este încă un mister. Otilia Bilionera a preferat să mențină suspansul. A pus câteva inimioare în dreptul chipului bărbatului, în pozele postate pe Instagram. Nu știm dacă vrea să îl țină departe de ochii curioșilor pentru totdeauna sau i-a acoperit fața să nu cumva să se îndrăgostească altă femeie de el, cert este că sunt foarte fericiți împreună.

Otilia Bilionera a mărturisit că este fericită în brațele afaceristului de origine arabă și că trăiește o poveste de iubire așa cum a visat întotdeauna.

„Am avut un concert de ziua mea şi, imediat după ce am susţinut concertul, iubitul mi-a făcut surpriza. Nu a venit în genunchi pe scenă pentru că voiam să fie un moment doar al nostru, să nu ne facă poze fanii. M-a cerut în cameră. Împreună cu echipa am zis să ne retragem în cameră şi, în drum, m-a întrebat dacă sunt pregătită pentru o viaţă alături de el.”, a mărturisit Otilia Bilionera, în urmă cu ceva timp.

Otilia Bilionara, relație cu același bărbat care a terorizat-o pe Ioana Filimon

Otilia Bilionera s-a iubit în trecut cu turcul cu care a avut o relație și Ioana Filimon. Aceasta a fost  finalizată printr-un adevărat scandal cu șantaj și amenințări. Bilionera nu mai privește deloc în trecut și consideră că acum și-a găsit fericirea în brațele afaceristului misterios cu care s-a căsătorit în Turcia.

Adauga un comentariu