Cancan

Otniela Sandu și-a pus silicoane. Primele imagini după operația estetică

Publicat: 04 sept. 2020
Otniela Sandu și-a pus silicoane
Frumoasa blondină și-a mărit bustul în urma unei operații de implant cu silicon

Frumoasa blondină Otniela Sandu și-a pus silicoane de curând. Fosta concurentă de la Ferma s-a tunat deoarece era nemulțumită de bustul ei. Acum, Shakira de România se poate lăuda cu un bust mai generos, dar în cazul căruia nu a exagerat deloc.

Otniela Sandu era una dintre puținele vedete din sezonul trecut al show-ului Ferma care nu aveau operații estetice. Acum, însă, Shakira de România a părăsit această „tabără”, după ce și-a mărit bustul. Mai mult, ea chiar a publicat primele imagini după operația de implant cu silicon.

Este la prima operație estetică

Otniela Sandu, Ami Călin și Diana Belbiță erau singurele vedete de la Ferma care nu aveau operații estetice. Dacă Ami și Diana încă preferă să fie așa cum le-a lăsat Mama Natură, nu același lucru a ales și Shakira de România. Și, după ce s-a documentat foarte bine, a decis să se lase pe mâinile unui medic estetician din București. Astfel, joi, 3 septembrie, după-amiază a publicat prima poză după intervenția chirurgicală de mărire a bustului.

Pe imaginea făcută în patul din salon, vedeta a făcut următoarele măturisiri: „Nu doar că este un profesionist în tot ceea ce face, ci este și un om foarte fain. Toate procedurile pe care le face sunt «bombă» și foarte reușite. Safe (n.r. – în siguranță) și de bun gust. Mă bucur că am întâlnit un medic de la care să înțeleg că o intervenție de ordin estetic nu înseamnă doar a exagera. Cu siguranță o să-i mai trec pragul cabinetului”.

Otniela Sandu și-a pus silicoane

Până de curând, Otniela Sandu s-a numărat printre persoanele publice din România fără operații estetice. Ea nu dorise încă să apeleze la „bisturiu” și să se lase „tunată” de medicii esteticieni… De curând, focoasa blondină a dezvăluit că și-a făcut prima operație estetică. Și aceasta pentru că a dorit să își mărească bustul. Rezultatul se poate vedea în fotografiile făcute după ce a ieșit din sala de intervenții chirurgicale.

Însă nu doar Otniela Sandu a postat un mesaj după ce și-a pus implant mamar cu silicon. Același lucru l-a făcut și doctorul care i-a făcut operația.

„Morning selfie with happy patient and friend @otniela. (n.r. – Selfie-ul de dimineață cu fericita pacientă și prietena mea, Otniela). #lovemyjob #breastbyraduionescu #breastimplants #breastaugmentation #plasticsurgery #luxuryhospital #motivaimplants #motivaromania”, a scris medicul estetician la descrierea fotografiei în care apare de frumoasa vedetă.

Cine este Otniela Sandu

Otniela Sandu a absolvit Facultatea de Jurnalism și a început cu o carieră de makeup artist, unde este apreciată. În plus, ea a cochetat și cu actoria. În prezent, vedeta își doreste să aprofundeze cât mai multe acest domeniu.

Supranumită Shakira de România, frumoasa blondină a făcut furori în rândul bărbaților de la Ferma. Însă show-ul Ferma nu este primul format tv în care a apărut ea. În urmă cu câțiva ani, ea a fost pe punctul de a câștiga 100.000 de euro la reality-show-ul Supraviețuitorul.

Un make-up artist renumit, Otniela se implică în foarte multe proiecte caritabile. Iar în timpul liber, Otniela colaborează cu diferite companii pentru imagine. Visul ei este să devină actriță.

„Actoria rămâne prima mea dragoste. În copilărie, când eram întrebată ce anume mi-ar plăcea să fiu, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită.”
Otniela Sandu

Acum, din moment ce Otniela Sandu și-a pus silicoane, sperăm să-i fie mai ușor să devină actriță.

Adauga un comentariu