Aperitive

Oua scotiene

Publicat: 04 apr. 2011

Ingrediente:

7 oua,
300 g carne de porc,
300 g carne de vita,
1 lingurita sare,
1 lingurita busuioc uscat,
½ lingurita nucsoara rasa,
500 ml ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

Se fierb 6 oua nu mai mult de 4-5 minute.
Carnea de vita si de porc se trece prin masina de tocat sau se marunteste cu ajutorul unui blender.
În carnea tocata adaugati un ou si amestecati bine.
Se condimenteaza carnea cu sare, busuioc si nucsoara.
Se împarte carnea în sase parti egale.
Din fiecare bucata formati o turta, în ea se pune câte un ou si se înveleste în acest amestec de carne.
Într-o cratita mica sau tigaie, se toarna ulei si se încinge bine, în acest ulei se prajesc ouale învelite în carne pâna se rumenesc.
Ouale prajite se scot si se pun pe un prosop curat.
Se pot servi atât reci cât si calde.



loading...

Adauga un comentariu