National

Ovidiu Ohanesian, unul din jurnalistii rapiti in din Irak, arunca BOMBA

Publicat: 05 aug. 2015
1
Ovidiu Ohanesian, unul din jurnalistii rapiti in Irak, a dezvaluit miercuri seara ca totul a fost o afacere de ordinul milioanelor, mai exact o suma cuprinsa intre 9 si 12 milioane de dolari. Ba mai mult, sustine acesta, ca la venirea in tara, autoritatile din Romania au vrut sa se asigure cate informatii detin despre acest caz.
”Noi am fost inchisi fara avocati, fara nimeni, sub paza ofiterilor SRI, prieteni ai domnului Basescu care au incercat sa afle de la noi printr-o echipa de procurori si psihologi ce anume avem de gand sa facem, ce anume stim. Doi dintre jurnalisti stiau si exista asta la pagina 13 din rechizitoriu.
In acele zile au venit la noi si de la serviciile secrete americane si au venit si niste baieti din Franta. Intai a venit un consilier personal al presedintelui Frantei de atunci pe probleme de securitate si apoi alti doi baieti care stateau cu capul in jos. Lucrurile deja se negociasera, eiliberarea lui Florence Aubenas.
Problema e daca s-au sustras bani din acea rascumparare care nu poate fi pusa pe tapet pentru ca banii au fost extrasi din SRI. Am stat toti trei intr-un hol in vestita vila a SRI -ului si a venit pe langa noi un baiat. Am intrebat cat a fost afacerea si au zis de ordinul milioanelor”, a spus Ohanesian.
Acesta a mai precizat ca initial se negociase eliberarea jurnalistilor fara bani.
”Avem relatii cu lumea araba de 30-40 de ani si facem trafic cu armament de 30-40 de ani. Nu se va intampla nimic cu plangerea lui Corneliu Vadim. Este o lupta intre doua bande care conduc Romania: banda 1 a PSD si banda doi a lui Basescu”, a conchis acesta.
Comentarii
  • OHA, oare n-a fost pus la cale de voi insiva apoi a luat totul o turnura neasteptata? cum, necum, tara v-a salvat si ar trebui sa va bucurati pentru asta

Adauga un comentariu