Mozaic muzical

Ozana Barabancea, operata in secret! „A taiat-o in jurul…”

Publicat: 22 nov. 2018
3

Carismatica jurata a intrat din nou pe mana medicilor Dupa ani de zile in care a incercat toate dietele posibile, Ozana Barabancea a ajuns la concluzia ca singura solutie pentru a slabi este obligatoriu sa isi taie stomacul!

 In iulie 2017, in mare secret, Ozana a ajuns pe masa de operatii la o clinica privata din Capitala, unde si-a facut o interventie de micsorare a stomacului.

“Ozana a stat aproape o ora in operatie! A fost o interventie complicata, insa echipa medicului Rubin Munteanu a reusit sa o duca la bun sfarsit fara nicio problema. Initial, vedeta a fost internata la Terapie Intensiva pentru o perioada de timp, ca pe urma sa fie lasata in salon! A fost externata in cateva zile, si, de atunci, a inceput, adevarata lupta. Timp de doua saptamani, Ozana a fost nevoita sa stea in casa, sa nu faca prea mult efort, iar in alte doua, sa se recupereze total din punct de vedere fizic. Pentru o monitorizare optima a procesului de slabire, dupa interventia chirurgicala, doctorul i-a spus pacientei ca este necesara o colaborare cu el. Scopul a fost acela de pierdere treptata a kilogramelor in plus, fiindca slabirea este un proces gradual, iar scaderea ponderala rapida putea crea riscuri majore pentru sanatate”, au dezvaluit persoane din preajma juratei!

 Ozana Barabancea s-a operat din nou! ”Avea un surplus de piele”

Din fericire, totul a mers ca la carte pentru vedeta! Ozana a reusit sa slabeasca atat cat si-a dorit si, acum, a ajuns chiar la greutatea optima! Numai ca o astfel de interventie, de micsorare a stomacului, presupune inca una, la un interval de timp. Lucru ce s-a si intamplat,caci, in urma cu ceva vreme, Ozana Barabancea s-a operat din nou! ”A fost nevoita sa se duca iarasi la spital si sa apeleze la cutit! Medicii au taiat-o, de data aceasta, in jurul abdomenului, acolo unde se formase un surplus de piele! Operatiunea a fost una complicata si dureroasa, asa ca, doua-trei saptamani, abia s-a ridicat din pat! Totusi, in acest moment, problemele medicale s-au dus si ea poate zambi fara grimase”, au povestit apropiatii juratei.

Adauga un comentariu