Celebritati

Ozzy Osbourne face prima declaratie legata de zvonurile privind divortul

Publicat: 17 apr. 2013
6

De mai multe zile, presa mondena vorbeste despre divortul „iminent” al cuplului Sharon Ozzy Osbourne, fara ca vreunul dintre cei doi sa aiba o pozitie publica. In cele din urma, rockerul cap de familie a decis ca e momentul sa faca lumina, postand pe Facebook un mesaj pentru fanii curiosi.

Acesta i-a anuntat pe toti cei interesati de viata sa ca ultimul an si jumatate a reprezentat o perioada foarte dificila pentru el si familia sa, sotia lui suferind o dubla mastectomie, fiul fiind diagnosticat cu scleroza multipla, iar fiica pierzandu-si cunostinta in direct, pe platoul de filmare al unei emisiuni. A recunoscut ca a baut mult, ba chiar a luat si droguri in acest interval de timp, fiind o „perioada neagra”.

Insa lucrurile s-au schimbat, Ozzy mentionand ca este treaz pentru a 44-a zi consecutiva, conform People. In aceeasi postare de pe Facebook, rockerul si-a cerut scuze familiei, prietenilor si colegilor de trupa pentru comportamentul „nebunesc”.

Intr-un acces brusc de sinceritate, Ozzy, in varsta de 64 de ani, casatorit cu Sharon din 1982, a declarat si ca nu divorteaza, punand astfel capat speculatiilor pe aceasta tema.

Adauga un comentariu