Magazin

Pacaleala Google de 1 Aprilie – FOTO

Publicat: 01 apr. 2013
Google starneste din nou amuzamentul utilizatorilor din intreaga lume. Pentru ca este 1 Aprilie, a fost gandita o noua pacaleala: Nasul Google BETA. Este vorba despre noile senzatii din functia de cautare, dincolo de tastare, cu 15 megaromabiti in baza de arome virtuale. Spre exemplu, utilizatorii pot adulmeca aroma de caine ud – agresiv, acru, cu note de mosc si prosop ud, sau cea de baterii instalate gresit, de bere sau banana, dar si aroma unei zi ploioase. 
„Nasul GoogleBETA profita de noile tehnologii existente pentru a oferi cea mai fina experienta olfactiva de pe piata: Vehiculele dotate cu tehnologia „Simtul strazii” au inhalat si au indexat milioane de mile de atmosfera. Detectarea mirosurilor inconjuratoare este o tehnologie Android, care colecteaza mirosuri utilizand cel mai sensibil sistem de operare pentru mobil din lume. SMELLCD 1.8 si versiunile ulterioare sunt compatibile cu rezolutii inalte, pentru mirosuri clare si controlate”.
Printre experientele inmiresmate se numara „Papa bun”, „Carti de razuit si mirosit”, „Miros de masina noua cu pilot automat” sau „Subtitrari adulmecate YouTube”.
Un singur click desparte miliardele de curiosi de experienta inmiresmata: cea a unui tomberon cu aroma puternica de gunoi statut de o saptamana, pentru cei cu nervii tari, cea de servetel folosit sau naftalina, pentru nostalgici poate, damf de usturoi pentru utilizatorii pasionati de arta culinara, aroma denumita stiitific sulfat de metil-alil, dar si mirosul fricii sau mirosuri mai placute, cum ar fi cel de plaja, mirosul unui vin bun sau al unui rasarit de soare.
In cazul in care aveti nevoie de ajutor sunteti directionati catre o pagina speciala, conceputa pentru cei care intampina probleme in transferul aromelor pregatite special pentru aceasta zi:
„Daca intampini probleme cu Nasul GoogleBETA, tine cont de urmatoarele aspecte: „418: Eroare de protocol la transferul mirosului” indica congestia sistemului. Incearca din nou mai tarziu. Din cauza limitarilor tehnologice, unele mirosuri nu sunt compatibile cu anumite dispozitive, nu musca si nu linge ecranul, incearca sa treci la un browser modern, cum ar fi Google Chrome, este ZIUA PACALELII”.
Comentarii
Adauga un comentariu