National

Pacienti atacati de caini maidanezi chiar in curtea spitalului

Publicat: 22 nov. 2012
1
Mai multi pacienti internati in Spitalul de Urgenta din Barlad au fost atacati, in ultimele zile, de cainii comunitari din curtea unitatii. Conducerea spitalului sustine ca vina o poarta bolnavii si cadrele medicale care ar da de mancare si ar adaposti cainii fara stapan in incinta spitalului.
„Am incercat de nenumarate ori sa scapam de acesti maidanezi, dar de fiecare data ne lovim de piedici venite chiar de aici, din spital. Am dat dispozitie sa fie luate custile din curtea unitatii si m-am trezit cu asociatiile de protectie a animalelor pe cap ca nu dau dovada de umanitate. Cand au venit hingherii sa ridice cainii, atat pacientii, cat si cadrele medicale au bagat maidanezii in spital, sa nu fie gasiti. In ceea ce-i priveste pe pacientii atacati, in primul rand ei nu au ce sa caute in curtea spitalului si, mai ales, sa le dea mancare acestor animale”, a declarat, pentru Mediafax, managerul Spitalului de Urgenta Barlad, Viorel Petcu.
Conducerea spitalului barladean nu vede o rezolvare prea curand a problemei cainilor comunitari, in conditiile in care exista persoane care, pentru a scapa de cainii comunitari din gospodariile lor, arunca maidanezii peste gard, in curtea spitalului.
Comentarii
    • dece sa scape de ei cand va ajuta sa mai faceti exercitiu fizic, dar te ai obisnuit cu mura in gura si bautura de la * dimineata a? stii ce cerei boului pe care l-ai votat sa rezolve problema si asa nu ai ce face macar fi de folos

Adauga un comentariu