BZI LIVE

LIVE VIDEO – Pacienții cu afecțiuni urologice se prezintă în ultimul moment la medic, când situația este gravă. Dr. Viorel Radu atrage atenția la BZI LIVE asupra educației în domeniul sănătății – FOTO

Publicat: 17 iun. 2021
Vineri, 18 iunie 2021, începând cu ora 11:00, are loc o nouă ediție BZI LIVE cu temă medicală. Invitat în cadrul studioului este dr. Viorel Radu, medic primar urolog la Spitalul C.I. Parhon din Iași, care va discuta despre cazurile grave apărute în urma neprezentării, din timp, la medic. Pe fondul pandemiei, medicul trebuie să facă față numeroaselor afecțiuni neoplazice urologice cu care ajung la spital pacienții, de cele mai multe ori, în ultimul moment. Invitatul Roxanei Caraiman va trage un semnal de alarmă în privința lipsei de educație a poporului român față de grija pentru propria sănătate.
Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu