Hardware

Packard Bell EasyNote TV si EasyNote LV cu Intel Ivy Bridge

Publicat: 04 mai 2012

Packard Bell a scos noi serii de notebook-uri echipate cu procesoare Intel Ivy Bridge. Acestea sunt EasyNote TV si EasyNote LV, au marimi diferite, de 15.6 inch si de 17.3 inch si vin in trei culori.

Packard Bell EasyNote TV si EasyNote LV sunt seriile noi lansate, cu un design inspirat de natura si echipate cu procesoare din gama Ivy Bridge. Laptop-urile vor fi disponibile in trei culori: Red Garnet, Moonstone White si Ebony Black si au insertii de bambus in interior si pe palmrest. Tastaturile sunt de tip island si au un touchpad multi-gesture destul de mare si confortabil.

Se pare ca laptop-urile vor avea butoane dedicate retelelor de socializare si vor veni cu Adobe Elements preinstalat. Seria EasyNote TV are un ecran de 15.6 inch, cu o rezolutie de 1366 x 768, iar seria EasyNote LV vine cu o diagonala mai mare, de 17.3 inch si rezolutie de 1600×900. Primul vine cu o placa video Nvidia GeForce GT 620M si cel de-al doilea cu Nvidia GeForce GT 630M, ambele fiind, bineinteles, echipate cu tehnologia Nvidia Optimus si chiar Direct X11, suportand si jocuri 3D.

Cele doua suporta HDD-uri de pana la 2TB, au card reader 5in1, porturi USB 2.0, USB 3.0 si HDMI.

Packard Bell EasyNote TV si EasyNote LV vor fi disponibile din iunie, la un pret de aproximativ 499 de euro.loading...

Adauga un comentariu