Sporturi

Pacquiao il refuza pe Mayweather

Publicat: 12 ian. 2012

Boxerul Manny Pacquiao nu va lupta cu americanul Floyd Mayweather pe 5 mai, deoarece meciul nu ar fi rentabil din punct de vedere economic la acea dată, a anunţat staff-ul pugilistului filipinez, citat de AP.

Consilierul financiar al lui Pacquiao, Michael Koncz, a declarat că arena de 45.000 de locuri, destinată boxului, care se construieşte la Las Vegas, nu va fi gata mai devreme de sfarşitul lui mai, iar organizarea unui meci între filipinez şi Mayweather într-o sală mai mică ar fi ‘stupidă din punct de vedere economic’.
Mayweather l-a provocat pe Pacquiao pe Twitter pentru o confruntare pe data de 5 mai, la Las Vegas, şi i-a transmis un mesaj provocator: ‘Arată-te, haimana’.

Mayweather a fost condamnat la sfarşitul lui decembrie la 87 de zile de închisoare într-o afacere de violenţă domestică, dar a primit permisiunea de a nu fi încarcerat înainte de 1 iunie, tocmai pentru onorarea angajamentului său contractual privind meciul care urmează să aibă loc în mai, la MGM Grand Garden (Las Vegas), contra unui adversar ce urmează a fi stabilit.loading...

Adauga un comentariu