Scena artistica din Romania

Pactul nestiut facut de Stela Popescu si Alexandru Arsinel, cu cateva luni inainte de moartea artistei

Publicat: 15 ian. 2018
3

Inainte cu cateva luni de disparitia Stelei Popescu, actrita si partenerul sau de scena, Alexandru Arsinel, au facut un pact secret.

Acestia intentionau sa-si schimbe partenerii de scena ca sa faca trecerea intre generatii si a da sansa si altor actori mai tineri sa joace alaturi de ei.

„Am jucat cu o alta actrita, si Stela la fel. Voiam sa facem o predare de stafeta”, a marturisit Alexandru Arsinel pentru Libertatea.

Ce se intampla cu Florin Piersic? De ce nu mai vine marele actor la spectacolele din tara!

Problemele de sanatate si varsta par sa isi spun cuvantul si in cazul lui Florin Piersic! Marele actor a ajuns sa refuze show-uri prin diverse colturi ale tarii, iar in ultima vreme a preferat sa ramana doar in zona Clujului.

Ce se intampla cu Florin Piersic? De o buna bucata de timp, actorul nu mai este vazut la spectacole prin tara, iar motivele par a fi legate de starea lui de sanatate.

Surse din preajma vedetei sustin ca deplasarea pe care a avut-o in decembrie, la Copenhaga, a fost una obositoare si l-a afectat putin pe artist.

"Piersic este activ si vrea sa ramana pe scena si pana la 100 de ani daca se poate. Numai ca, pentru a-si doza efortul, el este obligat sa nu se mai plimbe intruna prin tara sau strainatate. Intr-un final, a inteles si el lucrul acesta si a lasat-o mai usor cu plecarile. A realizat probabil, cand a fost in Danemarca, pentru un spectacol, cat de greu ii este sa se deplaseze pe distante lungi. Poate tocmai de aceea, a si refuzat anumite oferte de Sarbatori si a ramas in Cluj. A spus ca ii este greu sa mearga cu avionul. O sa faca doar exceptii, cand va zbura in Canada si America, acolo unde are un public si prieteni aparte. In tara insa, va refuza sa se duca pe distante mari, sanatatea nu ii mai permite", au dezvaluit apropiati de-ai lui Florin Piersic.
Adauga un comentariu