Eveniment-Social

Padocul de la Tomesti va adaposti mai putini caini decat s-a promis

Publicat: 08 nov. 2013
1

Adapostul pentru animale, ridicat la Tomesti, va fi deschis la sfarsitul acestui an, insa va avea o capacitate mult mai mica fata de cat a fost prevazut initial. Dupa aproape patru ani de lucrari la proiectul care prevedea instalarea a aproximativ 4.000 de custi, urmeaza ca doar 200 de custi sa fie instalate anul acesta, din cauza lipsei de fonduri. In anii urmatori, numarul custilor ar putea creste pe masura ce hingherii vor aduce animale la adapost.

„Lucrarile la hala sunt aproape gata si nu trebuie sa se mai faca decat niste finisaje. Cand se aduc custile mai dureaza doua zile sa le montam si dupa asta se poate da drumul. Din cate am inteles, prima data se aduc 200 de custi si dupa asta se mai aduc restul”, spune un angajat al Salubris.

Municipalitatea a anuntat ca adapostul de la Miroslava va fi inchis in viitorul apropiat deoarce acesta nu are avizul locuitorilor din zona. Desfiintarea vechiului padoc cu 300 de locuri se va petrece in momentul in care adapostul de la Tomesti va fi complet functional.

Comentarii
 • Impuscati sau ingropati de vii cu tot cu ONG-urile p@lii de suflet gen 4 labutze si toti zoofilii impreuna cu ei si s-a rezolvat problema

    • nu vreau mai mult decat jumate din ce e in Sirya sa scape societatea de godarlani de la tara ca tine,ce se dau mari oraseni.Esti un gunoi uman ,tu nu ai cum sa simti in mod sigur asta cine santem noi pe pamant sa hotaram cine sa traiasca si cine sa moara???sant suflete nevinovate ,vinovati sant guvernantii care au furat banii de sterilizat,sau au pus crotal in ureche dar nu au si sterilizat catelele.

 • Le-as intreba pe doamnele Lucretia Gheorghiu de la asociatia Un suflet pentru fiecare (cunoscuta ca Blonda Bijoux) si pe Catalina Cijevschi de la asociatia Sfantul Trifon, in calitatea lor de mari sustinatoare al primarului Nichita, cum comenteaza faptul ca iesenii sunt mintiti periodic cu privire la dschiderea acestui adapost? De la 1100 de caini cazati in octombrie 2013, s-a ajuns la 200 la o data necunoscuta. Probabil ca se va muta adapostul de la Miroslava la Tomesti, pentru ca Primaria Miroslava nu mai vrea ca adapostul sa functionze acolo. In rest, nu se va schimba nimic! Programul de eutanasiere va continua, mascat fiind de raportari fictive de adoptii. Vreau sa vad reactia ONG urilor in fata minciunilor primarului!!!

  • da pe madam craciun de la fosta clopotel de ce nu o intrebi ce tepe a tras atit in tara cit si in strainatate de cind a intrat in afacerea cu exportul de caini ? sau de ce s-a dat la fund si a facut acuma o fundatie cu alt nume ?

   • Spre dezamagirea ta, madam craciun conduce singura asociatie din iasi care are un adapost in care am dori cu totii sa ne ducem animalele daca am putea, ceea ce nu pot spune despre cellalte asociatii. Intotdeauna asociatiile care nu sunt in stare sa faca ceva, cum ar fi adaposturi sau adoptii, incearca sa loveasca in cele care pot, in loc sa le urmeze exemplul!

    • madam craciun e o escroaca condamnata in franta pentru escrocheriile facute si doar un alt escroc ar vrea sa duca animalele in adapost la ea doar pentru a mai face vreo combinatie ceva, iubitorii de animale au grija de ele, nu le duc in adaposturi si nu militeaza pentru tinerea acestora pe strazi si hranirea lor cu gunoaie sau copii mici lipsiti de aparare
     P.S. de ce o fi renuntat madam craciun la afacerile cu adoptii de copii, ca ea de fapt de acolo s-a lansat ?

     • Nu iti dai seama ca esti penibil(a)? Cum ar putea o persoana sa fie condamnata intr-un stat european si totusi sa faca atatea lucruri frumoase in tara sa? Te asigur ca eu personal as vrea sa duc animale in adapostul pe care il conduce, pentru ca nu am vazut nicaieri in alta parte animale mai fericite si mai bine intretinute decat acolo. Faptele vorbesc!

 • Ador cainii care au stapan, curati, sanatosi si neagresivi.
  Toti cainii fara stapan care terorizeaza lumea, copii,si fac galagie si mizerie eutanasiati fara discutie.Un copil ia 42 de lei…pentru ei de ce nu protestati???Cu un caine cat se cheltuiesti la un padoc de asta???
  EUTANASIEREA CAINILOR FARA STAPAN!!!

   • @aslan aslanee … nu ti-a dat destul la bot Harapul luane-ai mataringa la trinta cu toata natia voastra de zoofili imbecili????? Ia si ii pupa sub coada pe toti cu toata familia ta de jeg scirbos!!!!!

  • Ai dreptate, de ce nu ies parintii in strada pentru marirea alocatiilor? Crezi cumva ca se vor mari alocatiil copiilor daca vor fi eutanasiati cainii? Si eutanasierea si sterilizarea costa! Problema este ca primariile nu fac ce trebuie, motiv pentru care situatia este cea cu care n confruntam cu totii, iubitori de animale sau nu!!!

 • Este vorba de gradul de civilizatie, sa omori tot ce iti iese in cale si sa cresti copii cu 42 de lei.Asta e Romania.Si stati linistiti, nu se cheltuie 300 de lei pe luna pentru un ciine, cai verzi pe pereti, multi bani vin din donatii, eu cresc ciine si mai mult de 60 de lei nu dau.ii cumpar hrana mai ieftina, astea sint posibilitatile.si ciinii din padoc nu is crescuti cu hrana de la nush ce firma si nu au incalzire iarna, cai verzi pe pereti de unde sa iasa 3 mil. pe luna.

 • S-au flituit si banii pentru padoc…mai acum cativa ani spuneau de 11 hale si o capacitate de 4000 de suflete, in timp, ca de obicei, au disparut banii, iar noul padoc ajunge sa fie mai mic decat cel din Miroslava! Unde’s banii dle. primar?

Adauga un comentariu