:format(jpeg):quality(80)/http://www.bzi.ro/wp-content/uploads/2021/04/bani-si-sedinta-cj-iasi.jpg)
S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Iată pe ce s-au dus 27 de milioane de lei! Lista localităților care au prins potul cel mare – DOCUMENT
Ingrediente:
140 ml lapte
11 gr drojdie aproaspata
30 gr unt topit
40 gr zahar pudra
300 gr faina de grau
foarte putina sare
1 galbenus + 1 ou
5 gr cacao pudra
5 g stafide
Mod de preparare:
1. Dizolva drojdia in lapte. Pune in amestec si zaharul pudra.
2. Adauga oul, untul, sarea si faina. Omogenizeaza. Framanta bine.
3. Imparte aluatul in doua. Pe unul amesteca-l cu cacao.
4. Tranforma ambele bucati de aluat in doua turte de aceea marime.
5. Pune stafidele in mijlocul aluatului alb si impatureste-le bine. Lasa totul deoparte in jur de 30 de minute.
6. Ruleaza apoi ambele bucati ca sa le faci cat mai lungi. Impleteste-le.
7. Pune painea intr-o tava unsa cu putina untura, da-o cu un ou mixat si bag-o in cuptorul incins la 170-180 de grade Celsius.