Aperitive

Paine pentru micul dejun

Publicat: 23 ian. 2012

Ingrediente:

300 g faina
80 ml lapte
2 lingurite praf de copt
1 lingura zahar
1 ou
ulei de masline
60 ml apa calduta
gem
unt

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Amestecam faina, praful de copt, zaharul si un praf de sare. Se bate oul cu 3 linguri de ulei, lapte si cu apa calduta. Amestecam compozitia de ou cu cea de faina si framantam aluatul. Intindem aluatul obtinut intr-o foaie groasa de 2 cm. Cu o forma rotunda taiem aluatul. Asezam painicile intr-o tava unsa, lasand un pic de loc intre ele. Bagam tava la cuptor timp de 10 minute. Se servesc caldute cu unt si gem si un pahar de lapte cald.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu