Magazin

Palas Iasi a primit certificatul de excelenta ”Hall of fame” din partea Tripadvisor

Publicat: 20 sept. 2019
Editia PDF
14 Oct. 2019

In 2019, ansamblul mixt Palas Iasi a primit Certificatul de ExcelentaHall of Fame” din partea TripAdvisor®, cel mai mare website de turism din lume, pentru cei cinci ani consecutivi in care a obtinut cele mai inalte calificative din partea vizitatorilor.  Ca urmare a recenziilor foarte bune din partea turistilor, obtinute in mod constant, TripAdvisor® a oferit primului ansamblu mixt din Romania, Palas Iasi, distinctia „Hall of Fame”. Acest titlu se acorda dupa obtinerea timp de cinci ani consecutivi a „Certificatului de Excelenta”. Inca din 2015, Palas a obtinut ratinguri ridicate pe platforma online de turism. Expresii precum „impresionant”, „cel mai bun loc sa-ti petreci timpul cu prietenii sau familia”, „de neratat”, „tot ce ti-ai putea dori, intr-un singur loc”, „unul dintre cele mai frumoase parcuri vazute”, „aici este intotdeuna ca o sarbatoare”, „un loc iubit de copii” sunt folosite pentru a descrie experientele celor care l-au vizitat. 

Aceasta distinctie este inca o dovada a faptului ca ansamblul urbanistic Palas reprezinta un obiectiv important pentru turistii veniti in Iasi, dar si destinatia preferata de locuitorii din intreaga regiune pentru shopping, distractie si relaxare. Mixul complet de branduri internationale si nationale, o gama extinsa de servicii, multiple posibilitati de entertainment, atmosfera relaxanta si energica din parcul Palas, dar si agenda bogata de evenimente pentru intreaga familie reprezinta o parte dintre motivele pentru care Palas inregistreaza, anual, peste 18,7 milioane de vizitatori. Nu doar iesenii sunt atrasi de proiectul mixt din inima orasului, ci si locuitori din judetele invecinate si din Republica Moldova, care reprezinta 43%. 

Numai in weekend-ul trecut, aproximativ 135.000 de persoane au ales sa petreaca zilele de sambata si duminica in proiectul din centrul orasului, indiferent daca au optat sa se bucure de noile colectii ale brandurilor din mall, sa se relaxeze la cafenele si terase, sa savureze deliciile Street Food Festival sau sa le ofere copiilor experiente minunate la carusel sau la trambulinele din parc.  Ansamblul Palas este mai mult decat un loc in care iti faci cumparaturile, fiind conceput ca un pol de atractie pentru toate varstele, pentru petrecere a timpului liber intr-o maniera cosmopolita si pentru socializare. Este punctul de intalnire al comunitatii, dar si locul in care vin la job peste 9.000 de persoane. Cele peste 50 de companii cu sedii in cladirile de birouri United Business Center au mai mult de 8.000 de angajati, in timp ce aproximativ 1.000 de persoane isi desfasoara activitatea in celelalte componente ale proiectului mixt. 

Palas contribuie in mod semnificativ la dezvoltarea economica, sociala si turistica a orasului, fiind primul proiect mixt din Romania si singurul din nord – estul tarii. Este cea mai mare investitie in real estate din regiune, in valoare de 265 milioane de euro, care a generat mii de noi locuri de munca, a contribuit la atractivitatea Iasului pentru investitori si a creat o platforma efervescenta de socializare pentru intreaga comunitate. 
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit