International

Palatul Buckingham a dat o noua dezmintire. Acest SCANDAL zguduie urat casa regala britanica

Publicat: 04 ian. 2015
1

Palatul Buckingham a dat duminica o noua dezmintire categorica in privinta acuzatiilor de abuz sexual ce il vizeaza pe Printul Andrew, in speranta de a dezamorsa un scandal extrem de neplacut pentru familia regala britanica, scandal care se afla pe prima pagina a tuturor cotidianelor britanice.
 
Acuzatiile sunt false si neintemeiate”, se arata intr-un nou comunicat al Casei regale britanice, in care aceasta „neaga categoric faptul ca ducele de York ar fi avut vreo forma de contact sau relatie sexuala” cu femeia care il citeaza pe Printul Andrew in cadrul unei plangeri depuse in SUA, informeaza Agerpres.

Citeste si Ducelui si ducesei de Cambridge nu le merge prea bine in relatie! Acestia au un SECRET
 
Palatul Buckingham a precizat deja vineri ca „orice acuzatie, conform careia au fost comise acte inadecvate cu o minora, este categoric falsa”.
 
Numele Printului Andrew, al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a si al cincilea in ordinea succesiunii la tronul britanic, a fost citat intr-o plangere depusa in SUA de o femeie care afirma ca a fost fortata, pe cand era minora, sa „intretina relatii sexuale” cu ducele de York la Londra, New York si in Caraibe in cadrul unor orgii cu alte tinere minore.

Citeste si Cuplul regal a ales deja numele celui de-al doilea copil, daca va fi fetita
 
Femeia, cunoscuta doar sub pseudonimul „Jane Doe #3”, sustine ca a actionat la ordinul lui Jeffrey Epstein, un bancher bogat de pe Wall Street, prieten apropiat al Printului Andrew. Epstein a fost condamnat in 2008 pentru ca a apelat la serviciile unor prostituate minore.

Adauga un comentariu