Actualitate

Palatul unde traieste o celebra familie din Iasi. De la cel mic la cel mare toti sunt directori – FOTO

Publicat: 07 iul. 2014

@ Acestia detin un adevarat domeniu intr-o zona selecta din Iasi unde au acces doar cei care locuiesc acolo @ Toti din familia respectiva sunt directorii unui grup de firme de unde se castiga foarte mult

De departe poate fi considerata una dintre cele mai bogate familii din Iasi. De ani de zile conduc unul dintre cele mai puternice grupuri de firme din Iasi. Membrii familiei lucreaza intr-un domeniu unde se castiga enorm, chiar daca in perioada crizei financiare incasarile au mai scazut. Irinel Nica conduce grupul de firme SC Bras SRL Iasi, concesionar Renault Iasi. Domeniul unde locuieste familia se afla in cartierul iesean Bucium, undeva mai sus de Plopii fara Sot. Nu oricine are acces in incinta zonei unde se afla si locuinta familiei Irinel si Mioara Nica. Accesul pe strada se face pe baza de cartela, deoarece inca de la strada principala este instalata o bariera si exista si placuta pe care scrie drum privat. Casa este imprejmuita de o curte imensa impartita in livada, gradina cu flori, arbusti, arbori ornamentali, teren de tenis, locuinta pentru personalul care intretine vila si gradina, loc de joaca pentru copii. Din strada se poate vedea putin din imensitatea si frumusetea casei, pentru ca familia Nica are un gard inalt care imprejmuieste tot domeniul. Este imposibil sa treci pe acea strada si sa nu iti atraga atentia aceasta vila. Irinel Nica este si presedintele Asociatiei Dealerilor Auto Autorizati Iasi. Reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI au incercat, ieri, sa ia legatura cu directorul general de la Grupul de firme Bras, dar acesta nu se afla la birou. In schimb, sotia acestuia, Mioara Nica, director in cadrul societatii mentionate, a fost dispusa sa ofere cateva amanunte despre casa in care locuiesc.

„Eu spun ca este o casa obisnuita. A fost construita in decurs de trei ani si noi locuim acolo de sapte ani. Cred ca sunt case mult mai frumoase in Iasi. Noi nu credem ca este ceva iesit din comun. Este adevarat ca pentru decorarea interioarelor casei si amenajarea gradinii eu m-am ocupat mai mult. Am consultat si specialisti in domeniu pentru cateva idei. Teren de tenis in curte au multi. Nu mai este ceva iesit din comun”, a declarat Mioara Nica, sotia directorului general al Grupului de firme Bras. Atat fiica, cat si ginerele familiei Nica lucreaza tot in cadrul acestei firme, avand amandoi functii de conducere.
Adauga un comentariu