Stiri si curiozitati

Palida si slabita! Primele imagini cu Andreea Marin dupa interventia chirurgicala suferita. Cum se simte vedeta si ce a spus la iesirea din spital

Publicat: 21 nov. 2018

Andreea Marin a fost externata, luni, din spital, dupa ce a suferit o operatie la coloana. Vedeta a facut dezvaluiri despre interventia chirurgicala suferita, la TV, iar indragita bruneta parea palida si extrem de slabita.

Cu toate acestea, Andreea sustine ca se simte bine , ca „totul este in regula” si i-a multumit doctorului care a operat-o.

„E in regula, e in regula. Sunt dupa anestezie generala si cam dorm acum in fata camerei voastre. Vreo doua ore. Da, normal pentru ca orice operatie are niste riscuri, dar sunt foarte bine gratie domnului doctor Zamfirescu. Ii multumesc din suflet… e un om nemaipomenit. Va trebui sa am putina grija pentru ca e in zona coloanei si de aceea, dar e in regula”, a spus Andreea Marin in exclusivitate pentru Antena Stars.

„Violeta s-a rugat pentru mine”, a marturisit Andreea.

La externarea din spital, Andreea Marin a fost insotita de sora ei. La cateva ore dupa ce a iesit din operatie, desi trecuse printr-o anestezie generala, indragita vedeta a demonstrat tuturor inca o data ca este o femeie foarte puternica. Vizibil slabita, palida si nemachiata, Andreea a vrut sa plece acasa pe propriile picioare.

Andreea a suferit o operatie la coloana vertebrala. „Am o cocoasa care nu e bine sa fie in zona cervicala”, a declarat vedeta inainte de operatie.

Adauga un comentariu