Titlurile zilei

Palmă grea pentru lumea interlopă din Iași! Au fost ridicați doi traficanți de droguri, după descinderi fulger. Dumitru Cioclu, înainte de arestare: „M-au spart mascații cu bătaia” – EXCLUSIV, FOTO/VIDEO

Publicat: 01 oct. 2022
Palmă grea pentru lumea interlopă din Iași Au fost ridicați doi traficanți de droguri după descinderi fulger. Dumitru Cioclu înainte de arestare M-au spart mascații cu bătaia EXCLUSIV FOTOVIDEO
Doi ieșeni ridicați de mascați în urma unor percheziții au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri

Doi ieșeni au fost arestați pentru trafic de droguri de mare risc. Unul dintre aceștia, Dumitru Ciprian Cioclu, a cerut să fie dus la spital după ce a susținut că ar fi fost bătut de mascați. Totuși, medicii nu au găsit nicio urmă care să probeze eventualele agresiuni

Doi ieșeni au fost ridicați de mascați pentru trafic de droguri. Unul dintre aceștia este Ciprian Dumitru Cioclu, un personaj ce face parte din lumea interlopă a Iașului. Acesta a fost luat de acasă după ce anchetatorii au desfășurat o percheziție. Cioclu era bănuit de trafic de droguri, de aceea s-a trezit cu mascații la ușă. După ce percheziția domiciliară a fost  finalizată, Cioclu a fost condus la audieri. Acolo ar fi fost agresat de către mascați, însă povestea pare cusută cu ață albă. De ce? Cumva lucrurile nu se leagă. Cioclu a cerut să fie dus la spital după „bătaia” primită. Însoțit de polițiști, a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon” Iași. Medicii de acolo nu au observat semne care să probeze o agresiune.

Plimbat de la un spital la altul

Cioclu se plângea de dureri de cap, motiv pentru care a fost condus și la Spitalul de Neurochirurgie. Surpriză! Nici medicii de acolo nu au găsit nimic ce ar putea să ateste că bărbatul ar fi fost agresat. Reporterii BZI au discutat cu Cioclu și cu rudele sale în curtea Spitalului de Neurochirurgie. Acesta a spus că a fost bătut zdravăn de mascați, fără să fi făcut nimic.

„M-a dat jos din dubă la arest și, când mi-a dat una, am căzut. După m-a luat la picioare. M-au spart cu bătaia mascații, fără să zic nimic”, a spus Cioclu.

De asemenea, bărbatul spunea că a fost luat la Parchet ca să dea o declarație, însă nu a precizat nimic despre motivul pentru care este luat.

A fost arestat pentru trafic de droguri

Totuși, Cioclu a fost reținut în ziua în care a spus că a fost bătut, iar ieri a fost prezentat în fața judecătorilor care au decis arestarea sa preventivă.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind pe inculpatul Cioclu Dumitru Ciprian, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc şi a infracţiunii de trafic de droguri de risc. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Cioclu Dumitru Ciprian pentru o perioadă de 30 de zile. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, se arătă în decizia judecătorilor.

În același dosar, încă o persoană arestată

În același dosar, alături de Ciprian Dumitru Cioclu, a fost reținut și arestat încă un bărbat, tot pentru trafic de stupefiante.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiție privind pe inculpatul Butnaru Vasile Dorin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Butnaru Vasile Dorin pentru o perioadă de 30 de zile. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu”, au decis judecătorii ieșeni.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași a dispus verificări

Deși medicii nu au observat nicio leziune pe corpul bărbatului care susține că a fost agresat, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași a dispus verificări pentru clarificarea situației.

„La data de 28 septembrie, în cadrul unei activități polițienești, o persoană a fost condusă la sediul Poliției. Ulterior, persoana a fost condusă la spital pentru investigații medicale. Cu privire la aspectele semnalate, conducerea IPJ a dispus efectuarea de verificări pentru a stabili dacă au fost respectate procedurile legale în vigoare”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.
Comentarii
 • Eu unu v’aș împușca pe toți….clasa muncitoare a României!!! Caprele alea știu ele tot de parcă au fost acolo!!! La muncă zilnică, leprelor!!!!

 • Da mascatii bat ? Aia nu bat. Cum sa te bata mascatii. Nu era si Costel Corduneanu mare bauiat de baiat in clan si se plangea ca l-au pocnit mascatii ? Au ei dureri imaginare, Politia nu bate, Politia te ajuta sa devii un om cat mai bun. Apropo de bataie si puscarie, eu v-asi pune zilnic sa descarcati un TIR de marfa, plin cu cartofi, sa descarcati la mana sa-l incarcati la loc si asta zilnic. Pana va ies figurile din cap.

 • Răpănul ăla cred că era drogat și crede că e șmecher ––cel puțin 15_20 de anișori vechime pe* dr vicol „cu săpun la el ca săi înpingă alți drogu în el–

 • In primul rând nu-i altceva decât un teatru ieftin tipic țiganilor. Nu sunt deloc de părere că trebuia bătut. Trebuia legat cu mâinile la spate,pus în genunchi și împușcat în cap. Și asta trebuie făcut cu toate ciorile. Unul să nu mai rămână.

 • Măi gunoaielor, măi rapandulelor!!! Din ce trăiți voi de atâția ani ?! Numai din furat, tâlhării, trafic de droguri și de fete! Aruncați-vă în hazna gunoaielor!!! Trăiți degeaba pe fata pământului! Sunteți doar infractori!!!

 • Haoleou so fi impiedicat daca si el trage pe nas ! si pasarea aia tanara cu gheare rosii are si ea un catel ca e la moda mai bine lua o pasare neagra sa se asorteze!

 • nu te a batut ca erai cuminte si cacat pe tine. roagate si spune tot ca sa nu inceapa batalia.si sa fii f cuminte mama sa nu te dea afara de acolo

 • După cum se agită și povestește ăla ori nu a fost bătut ori polițiștii sunt fătălăi care nu știu să bată , oricum e mare norocos că în alte țări nu mai apuca să povestească ceva

 • Haoleu au venit acum 3 ore și au speriat copii lui Mariana aia de zici ca e bărbat. Și aia cu gura strambasi au dat în spaima și au toate boalele și diabet la cap cu toate boalele și lau bătut e bolnav cu toate boalele

 • Rapandulă răpănoasă care ești, cioară borâtă de Bahlui, toată viața ai tâlhărit copii și ai combinat droguri, lua-ți-aș familia în poolă cu tot cu mormântul lui frate-tău.

 • ce interlopi sunt astia ca mor de la un sfert de palma? gunoaiele orasului, boschetari care otravesc copiii. multi ani fericiti dar fara sapun

 • Propun o lege ca în maxim 6 luni toată nația țigănească sa dispară din România, prinși și gazati ori împușcați în cap în maxim 12 ore de la capturare, apoi incinerat, nu îngropați în pământ ca spurca pământul Romaniei

 • Ati inventat un cuvant doar ça sa nu le mai spuneti PEŞTI ,TRAFICANTI DE PERSOANE ( MINORI SI FETE AMARATE), CRIMINALI, LEPRE, JEGURI UMANE, PUTORI, TRAFICANTI DE DROGURI, ŞARLATANI, EXCROCI, SCURSURI UMANE!!!!
  Asta sunteti voi cei care, cu mandrie spuneti ça sunteti interlopi, adica cei mentionati mai sus.
  Faceti umbra pământului degeaba si in plus de asta faceti numai rau ! CIORI BORÂTE CE SUNTETI !

 • Ai grija ce îți doresc #Antonescu , după cum gândești îți da doar Dumnezeu ! Ura asta din suflet sa ți-o amintești când vei da de greu , ca cel de sus știe el mai bine !!!

 • Mai paduche,toata viata ai fost un nimeni în drum,ai știut sa talharesti copii și acum otrăvește copiii cu mizeriile pe care le vinzi.Iti urez doar un călduros,,La mulți ani!!!,,

 • Dosmane carisontuti vo c komtets ekire ca mho sprt meskatii o ViniT kagulelii phesti mini sh mo batit cukiciarili dhava dreku de sklevi Mo betut co katusili shă cu bkhancee ca eu amtatebualile sha dihanet dala cu zahar la reneki nhu stiu cje hare cu mene sha famelia me nhgț ghit de sklavi khe nhu nhaweti vei volorili mheli

 • Și el și bărbatul de nevastă-sa zici ca smardoi femeia a făcut Rău da rău..a băgat oamenii la pușcărie jegoșii..da probabil câte unu câte unu se încoloneaza și rapanosii astia

 • Slobozi-m-aș pe mormântul lui frate-tu Flavius Cioclu, ia modelul fraiere și dă-ți foc și tu cât mai repede, scapă lumea de cheltuială!

 • Toată viața te-ai plâns că te bat mascații bulangiu jegos, ai uitat când îți dădeam la muwie în paravan și erai terorizat că te ustură kurul? Nu ți-e rușine lăchitule?

 • Auziți la el, nu l-au bătut asa nici când l-au luat la 14 ani. Băi jegoșilor, voi a-ți muncit vreodată în viața voastră? Sau numai furturi, trafic de droguri, fete la produs, cerșetorie și tâlharii???? Excremente!

 • 🤣ciorile familia..uitați ce bătut e iau rupt piciorul ..și sta picior peste picior .e bătut la.omorat și el ditamai tâlharul face semne din muje …mai rapanosilor mai mai femeie bărbat mai dihanie cu cățel cât mai păcăliți lumea munților.. cine va crede mai cacatilor

 • Cum a putut mă-sa să cace așa exemplar? A tras o beșină și a ieșit ciumafaia de Ciprian, o bâhliță de Alexandru cu aere de interlop coclit. Marș la baracă bulangiu ordinar.

 • Pe Cioclu îl trimiteam la produs la gară, se fwtea pe un sandwich lângă curvele penale, mă ruga să nu zic la lume ce face că el o suge pentru mâncare. Lăchitule care ești!!!!!!

 • Ce i-au facut Găngălenii,la bulangiul ăsta mic…..a lins omul ,o noapte întreagă în pizdă curvele lui Gangal de la gară….cunoscătorii stiu,iar dacă te prindea Marolicarul prin 2000-2001 dupa ce ai sarit de la bighidii,î-ți baga si tie mătura-n cur ca lui Parnică Remus,gunoiule.Acum vei sta la protejati fătalăule,ca asa stau interlopii ca tine,gen Maimuță.

 • astia vin cu toate coardele dupa ei sa urle putin sa faca galagie
  apoi gata iar la produs ..penibil, mi-e scarba ca nu mai avem un Antonescu

 • O boratanie cu pantaloni rosii.care spune ca cagulili ia omorât un var în instanta??? Pe ce lume trăiești taratura cu gura strâmbă

 • Vasilica corduneanu tinere bine și vezi cum faci sa nu te dea pe gheata …sar putea sa mi te vândă ciocul pentru a nu de cursa lunga

 • Jegurile din Dacia care la începuturi trăiau din furat, după aia din prostituție si acum din droguri de ceva ani buni. Feccale împuțite!!!

 • Ciprian Cioclu,un flămînd din Nicolina I care a fost instruit infracțional de Satana de frate-su Cioclu Flavius.Asta colaborează cu cordoanele

 • Golanii din Dacia. Droguri, cuurve, furturi și toată gama. Speram sa îi închidă bine ! Cat despre împuțite, au trăit numai din furaciuni și ce produceau gogaldaii! Jeguri!

 • Niste jeguri. Macar de i-ati strange pe toti (inclusiv jegoasele alea cu care traiesc si care sunt complice la tot ce fac astia) si le-ati da pedepse de sa imbatraneasca la bașca ….Distrug vieti prin tot ceea ce fac.

 • Ce mila imi este de saraca inaripata, cum a fost ea abuzata si batuta de domnii politisti, dar si mai mila imi este de Antonescu ,ca daca mai traia un an , acum nu mai citeam astfel de stiri prin ziare….

 • Da boratania aia cu câinele ce mai vorbește ea de caguli ..mai wc ule tu și ala care ia rupt picioarele și el nu are nimic smecherii puli

 • E și normal să îl doară coastele la cît sloboz a înghițit lăcjitul de mic, picioarele îl dor de la cît a stat capră, băieții adevărați știu cine e tramvaiul ăsta jegos lăchit, o lua în cur și pentru 2, 3 țigări, acum o să ia belite pentru un castron de mîncare la facultate pe Copou

 • Mai bine ai învăța să vorbești de cît să te prefaci că te-a bătut legea. Era bine daca te bătea că nu mai vorbeai acum. Sifonule cu gheață. Să nu schapi săpunul in baie că o să stai nu mai la bai,Ce poștă o să se facă cu tine 100 de ani sa stai că așa meriți. Retardatule, Au venit și cățele după tine.

 • Ce trece timpul…masa vindea seminte langa scoala 36 din Nicolina si venea la usa sa ii dea ai mei fasole ca sa aiba ” interlopul” ce sa cace

Adauga un comentariu