News Flash:

Palmaresul Cupei Mondiale

13 Iulie 2010
818 Vizualizari | 0 Comentarii
Brazilia domina în continuare palmaresul Cupei Mondiale, cu cinci victorii (1958, 1962, 1970, 1994, 2002), dupa editia a 19-a, din Africa de Sud, castigata de nationala Spaniei. In total, opt tari au castigat competitia, care a debutat în 1930, în Uruguay.

Italia (1934, 1938, 1982, 2006) a castigat de patru ori si devanseaza Germania, victorioasa în trei randuri (1954, 1974, 1990).
Argentina (1978, 1986) si Uruguay (1930, 1950) au castigat de doua ori, iar Anglia (1966) si Franta (1998) cate o data.

Toate aceste castigatoare au fost prezente la Cupa Mondiala din Africa de Sud, la care în finala s-au întalnit Spania si Olanda, doua echipe care nu mai obtinusera trofeul.

Palmaresul CM:

1930: Uruguay
1934: Italia
1938: Italia
1950: Uruguay
1954: Germania (Republica Federala Germana)
1958: Brazilia
1962: Brazilia
1966: Anglia
1970: Brazilia
1974: Germania (Republica Federala Germana)
1978: Argentina
1982: Italia
1986: Argentina
1990: Germania (Republica Federala Germana)
1994: Brazilia
1998: Franta
2002: Brazilia
2006: Italia
2010: Spania.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013925 (s)