Magazin

„Pamela de Romania” a incercat sa se sinucida! Vezi de ce!

Publicat: 31 ian. 2013
1

In emisiunea „Un show pacatos„, realizata de Dan Capatos, Simona Trasca, alias „Pamela de Romania„, a facut vorbit despre trecutul ei de cosmar. Blonda a marturisit ca a incercat sa-si puna capat zilelor dupa ce a fost violata cand avea 16 ani, scrie click.ro.

Posibila asistenta a lui Dan Capatos a povestit in emisiunea acestuia – „Un show pacatos” de la Antena 1 ca a vrut sa se sinucida in urma unei traume care i-a marcat viata, respectiv dupa ce a fost violata cu salbaticie de trei agresori, impreuna cu doua prietene de-ale ei.

„S-a intamplat acum 17 ani. Atunci am incercat sa ma omor, am luat trei flacoane de somnifere. M-a salvat fostul sot. Eu m-am trezit dupa vreo doua saptamani, atunci am devenit constienta. Cred ca atunci am incercat prima data sa ma sinucid… de fapt, am incercat cand eram mult mai mica. La mine in familie au fost trei sinucideri”, a spus blonda.

Simona Trasca avea 16 ani cand s-a intamplat tragedia si locuia impreuna cu fostul sot. A iesit intr-un club cu doua prietene, unde au fost agatate de trei indivizi.

„Au venit niste barbati la masa sa ne ofere bautura si eu nu am acceptat, iar asta m-a costat foarte mult. Ne-au luat pe toate trei, ei erau tot trei, si ne-au dus la hotel Lebada. Pe mine au vrut sa ma taie ca spuneau ca sunt mai rea, si au vrut sa ma faca posta. Am avut noroc ca prietenele mele erau mai mari si au inceput sa vorbeasca cu ei, si asa m-au scapat si pe mine de la a ma face posta”, a adaugat ea.

Blonda nu i-a reclamat la politie pe agresori fiindca acestia erau interlopi. I-a povestit fostului sot, acesta promitandu-i ca se va ocupa de ei, insa Simona nu stie ce s-a intamplat mai departe.

Comentarii
Adauga un comentariu