Actualitate

Pamfile a aflat la mare ca a luat Bac-ul

Publicat: 09 iul. 2012

Isi poate continua maratonul noptilor albe, prin cluburi, dupa ce a scapat de grija Bacalaureatului. Asistenta lui Capatos a aflat, ieri, prin intermediul Click!, ca a promovat examenul cu nota 7.66!

Bacul nu i-a dat mari batai de cap Madalinei Pamfile. Drept dovada, nici nu a incheiat bine ultima proba, vineri, ca a si zbughit-o spre litoral, pusa pe distractie. La mare era si ieri, cand a aflat rezultatul examenului.

 

Cu ochii carpiti de nesomn, dupa cateva nopti petrecute prin cluburile de fite din Mamaia, bruneta ne-a spus: "N-am dormit toata noaptea, dar sunt foarte fericita. Ma bucur mult ca am reusit".

7,10 la Limba Romana, 8 la Geografie, 7,10 la Istorie… Acestea au fost notele obtinute de "pacatoasa" lui Capatos. Colegii din emisiune se bucura ca Pamfile a luat Bac-ul si spun ca acum trebuie sa dea de baut.

"Trebuie sa dea de baut, nu scapa. Este o fata inteligenta, putin cam naiva, dar cu o foarte mare sete de cunoastere. Daca ea isi rezolva problemele cu limbajul, care nu e tocmai cel mai adecvat, veti avea surpriza, in 5-6 ani, sa intalniti o femeie frumoasa, inteligenta si cu un dram de educatie. Sa nu uitam ca, in urma cu patru ani, pastea oile pe dealuri", ne-a declarat Mircea N. Stoian.

Raducu Mazare: 9,36

Fiul primarului din Constanta, Raducu Mazare, a promovat bacul cu media 9,36. Notele obtinute de el sunt: Romana – 9,20, Matematica – 9,40, Biologie – 9,50.

"Tata a fost primul pe care l-am sunat sa-i spun rezultatul. M-a felicitat, nu mi-a promis nici un cadou, dar nici nu e nevoie. Eu sunt bucuros ca mi-am facut parintii fericiti. Acum, ca am scapat de Bac vreau sa ma distrez alaturi de prietenii mei", ne-a declarat Raducu.

Si fata Danei Savuica, Julie, a luat medie mare la Bac: 9,25.

Costel Busuioc: 3,50

Tenorul Costel Busuioc, care a devenit celebru dupa ce a castigat un concurs muzical in Spania, a picat la Bac. Costel a luat 1,20 la Limba Romana, la Istorie a luat 4,20, iar la Geografie 5,10.

Si fiul manelistului Nicolae Guta a picat Bac-ul. El a luat 1.00 la Romana, 3 la Matematica si 2 la Geografie, media fiind 2.

Cu 6,4 la Romana, 5,2 la Istorie si 6,35 la Geografie, fata Clejanilor, Mar­gherita, a picat examenul, avand ­media 5,98.loading...

Adauga un comentariu