Sport

Pandemia de COVID-19 face victime în lumea sportului! Un atlet cu șanse de calificare la Olimpiada de la Tokyo s-a angajat curier ca să poată supraviețui în această perioadă

Publicat: 24 oct. 2020
Daniel Bramble a fost nevoit să se angajeze ca livrator pentru a putea supraviețui
Daniel Bramble

Pandemia de COVID-19 face victime în lumea sportului! În așteptarea calificărilor pentru Olimpiada de la Tokyo, atletul Daniel Bramble (30 de ani) a fost nevoit să se angajeze ca livrator pentru a putea supraviețui

Olimpiada de la Tokyo a fost amânată cu un an din cauza pandemiei de coronavirus, iar sportivii au fost nevoiți să se adapteze la timpurile pe care le trăim. Este și cazul lui Daniel Bramble, campionul britanic la săritura în lungime, care lucrează ca livrator în speranța de a-și asigura fondurile necesare pentru participarea la turneele preolimpice din această iarnă.
După ce a ratat Olimpiada de la Rio pentru un singur centimetru, Bramble este decis să facă tot ce-i stă în putință pentru a lua parte la cel mai important eveniment sportiv din 2021. În acest sens, atletul a deschis și o pagină de donații pentru a strânge banii necesari pentru călătoria la Tokyo:

„Dacă acum un an mi-ar fi spus cineva că în anul olimpic voi distribui pachete Amazon, aș fi spus că este o nebunie. Aveam nevoie de un loc de muncă pentru că îmi petreceam ziua jucând Play Station și dormind. A trebuit să ies din casă și să fiu activ. Sunt un tip mândru, nu-mi place să cer ajutor, dar am făcut și asta”, a declarat sportivul într-un interviu pentru Daily Mail.

O firmă de echipament sportiv i-a virat lui Daniel Bramble suma de care avea nevoie

Daniel Bramble a livrat colete în așteptarea medaliilor la Olimpiada de la Tokyo
Campania de donații pe care a deschis-o Bramble și-a atins scopul. O firmă de echipament sportiv i-a virat suma de care avea nevoie:

„Sunt șocat, nu-mi vine să cred. Asta înseamnă că pot să-mi plătesc câteva luni de chirie în avans și pot merge într-un loc cu o climă mai caldă pentru a mă antrena, fără să mă gândesc de unde să mă mai împrumut. Pot să mă concentrez la atletism, sunt foarte recunoscător”, a dezvăluit sportivul britanic.

Baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de sărituri în lungime este 8,21 m, cu un centimetru sub recordul personal al lui Daniel Bramble, care este optimist:

„Am mai făcut asta. Sunt foarte optimist, mă simt bine, am o energie pozitivă. Dacă voi fi sănătos, voi fi la Tokyo și voi lupta pentru o medalie”, a încheiat Bramble.

Adauga un comentariu