Fotbal intern

Pandurii lui Grigoras au reluat pregatirile

Publicat: 12 ian. 2012

Echipa de fotbal Pandurii Tg. Jiu s-a reunit miercuri pentru a pregăti sezonul de primăvară al Ligii I.

La reunire au fost prezenţi toţi jucătorii cu care Pandurii a încheiat turul, mai puţin cei doi accidentaţi aflaţi în perioada de recuperare, Pleaşcă şi Băcilă, precum şi jucătorii plecaţi între timp de la echipă, Chiricheş, Stromajer şi Vranjes. Singurul absent motivat a fost brazilianul Alexandre Cardoso, care a fost învoit cateva zile.

Atacantul sloven Jaka Stromajer a fost convocat prin intermediul site-ului clubului la şedinţa Consiliului Directorde joi, pentru a se apăra după ce a lipsit nemotivat de la echipă din data de 14 noiembrie şi a refuzat o citaţie trimisă de club pe 16 decembrie 2011 prin serviciul de poştă rapidă DHL.

La reunire au fost prezenţi portarii Pedro Mingote, David Lazar, Adrian Horvat, fundaşii Florin Popete, Ousmane Viera, Adrian Rusu, Ionuţ Rada II, Ionuţ Tătaru, Alexandru Vlad, mijlocaşii Alexandru Maxim, Alexandru Avramescu, Călin Cristea, Mihai Pintilii, Claudiu Voiculeţ, Dan Nistor, Olimpiu Bucur, Ciprian Brata, atacanţii Valentin Lemnaru, Paul Batin, Alexandru Grigoraş, Daniel Unguru şi Roberto Dumitru, ultimii doi provenind de la centrul de copii şi juniori.

Singura noutate a fost Alexandru Neagu, jucător de 19 ani de la Real Murcia, din liga a doua spaniolă.

Gorjenii vor pleca duminică în primul stagiu de pregătire din Antalya, care va dura pană pe 27 ianuarie. Echipa antrenată de Petre Grigoraş va efectua şi al doilea stagiu tot la Belek, între 2 şi 15 februarie.loading...

Adauga un comentariu